Înapoi Expiră în: 86 zile 22 ore 51 min
17 lei Cumpără voucherul

Obține un look desăvârțit cu o coafură mereu bine pusa la punct! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită doar 350 lei în loc de 500 lei pentru o coafură de seară de la Nika Style

0 Cumpărate
Expiră în:
86 zile
22 ore
51 min
Vizualizări: 1144
Astăzi: 1
0

-30%
Economisești 133 lei Include prețul voucherului
Valoarea 500 lei Prețul obișnuit, fără reducere Preț nou 350 lei Prețul redus, după procurarea voucherului

Coafura de seară la doar 350 lei

Descrierea ofertei:

Iesi din monotonie mai ales cand participi  la evenimente deosebite! 


Promoția include: 

Cu un voucher beneficiezi de:

 • Coafura de seara achiti doar 350 lei 
 • Coafura Profesionala(bucle americane, impletituri combinate cu bucle sau alte coafuri trendy)
 • Coafura se realizeaza pe parul curat ( mizam pe bunul simt al clientei )

Termeni voucher:

 • Poți comanda câte vouchere dorești
 • 1 voucher = 1 coafură
 • Voucherul este valabil doar cu programare telefonică obligatorie la nr. indicat pe voucher
 • Program de lucru: conform programărilor
 • Adresa și nr de contact este indicat pe voucher
 • Toate pozele au caracter de prezentare
 • Voucherul îl prezinți printat, sau pe telefonul mobil, viber, sms, email, whatsapp, etc., iar bonul de plată îl păstrezi pentru tine.
 • În caz ca nu prezentați voucherul, achitați suma integrală fără reducere
 • Voucherul este valabil timp de 2 saptămîni din data procurării


Cum să alegi coafura potrivită?

“Părul este viața femeilor” spune un proverb japonez, de aceia când o femeie vrea să facă schimbări în viața sa, prima schimbare este de obicei coafura. Există peste 50 de tipuri de coafuri, iar alegerea coafurii ce vi se potrivește în particular este o parte fundamentală a identității dvs.

Atunci când ai mergeți la o petrecere, la o cină de afaceri sau aveți un eveniment important, dispuneți de o gamă largă de opțiuni cum ar fi coafuri de seară elegante, ocazionale sau clasice.

Nu există o coafură aparte, care să arate perfect pentru toate femeile în egală măsură. Când decideți asupra unei coafuri ar trebui să fie luate în considerare mai multe lucruri:

 1. Dacă vă completează structura feței.
 2. Tipul și textura părului.
 3. Dacă vă accentuează cele mai bune trăsături, modul în care doriți să vă exprimați.
 4. Dacă vă sporește încrederea.

Deci, cel mai important este să vă asigurați că coafura se potrivește atât cu forma feței, cât și cu personalitatea dvs. Puteți afla ce forma a feței aveți în doar câteva secunde, cu ajutorul unei oglinzi și a unui marker. Cu părul strâns după spate, desenați circumferința feței pe oglindă. Știind ce formă a feței aveți, vă puteți orienta cu precizie în alegerea coafurii potrivite:

 • Formei feței ovale I se potrivește aproape orice stil, dar îndeosebi: straturi lungi, ondulat până la umeri sau un bob stratificat.
 • Formele pătrate cel mai bine funcționează cu șuvițele ondulate cu franjuri, bretonul moale măturat în lateral ca să evite expunerea frunții.
 • Formele feței rotunde funcționează bine cu un bob lung.
 • Formele de inimă arată cel mai bine cu breton și straturi ondulate sau cu breton până la bărbie ceia ce ajută la echilibrarea frunții mai lungi.
 • Formele feței alungite/dreptunghiulare au o abordare similară cu fețele pătrate. Ar fi mai bine să evitați tunsorile scurte sau cele lungi.
 • Formele de diamant își pot evidenția pomeții înalți cu părul scurt tăiat sau îl pot menține lung cu straturi de încadrare a feței.

Ce coafură de seară se potrivește cu lungimea părului?

Cel mai important punct: nu orice coafură este la fel de potrivită pentru fiecare lungime de păr.

Femeile care poartă coafuri bob scurt sau lung, pot purta această tunsoare cu un aspect strict sleek sau cu câteva valuri fine. Partea din față, poate fi împletită în spate și îmbinată în spatele capului sau poate fi strânsă într-un nod simplu în top. Valuri de plajă, cozi împletite olandeze, două cornițe pe jumătate în sus, updo, coc prins cu eșarfă sau părul strâns în spate cu clipsuri sau coadă de cal scăzută, toate aceste coafuri vor arăta formidabil pe un păr de lungime scurt.

Femeile cu păr lung au o alegere liberă când vine vorba de coafura de seară. Indiferent dacă sunt bucle, împletitură laterală, updo, coc, valuri de plajă, coronița împletită sau coada elegantă. Cu părul lung aproape totul este posibil.

Lungimea părului mediu permite aproape toate coafurile realizabile pe păr lung. Această lungime este perfectă pentru femeile care nu au timp pentru o coafură, deoarece este ușor de coafat și poate arăta elegant purtat simplu desfăcut. Printre cele mai populare coafuri pentru părul mediu se enumeră: buclele, cocul, coada de cal, coafuri în valuri și coada de pește.

O galerie foto cu coafuri de seară pentru păr scurt, mediu și lung vă poate ajuta să faceți decizia corectă.

Bucle

Coafurile crețe afro-americane au câștigat popularitate din numeroase motive. Acestea se potrivesc pentru oricine, cu condiția ca părul să atingă lungimea necesară. De asemenea, se potrivesc cu orice ținută.

Menținerea buclelor nu este dificilă așa cum percep mulți oameni. În primul rând, este necesar să folosiți în mod regulat produse de condiționare a părului pentru a îmbunătăți aspectul buclelor. În al doilea rând, folosiți un spray special pentru bucle, după orice spălare.

O altă coafură populară în special pentru mirese, este împletitura combinată cu bucle, care oferă o  senzație romantică și plină de farmec a buclelor libere.

Cum să întreții coafura de seară?

Utilizați produse profesionale pentru păr, pentru a vă asigura că părul rămâne în poziție pe tot parcursul serii.

Asigurați-vă că vă ondulați părul astfel încât să nu vă ascundă fața.

Dacă aveți culoare în păr, asigurați-vă că culoarea este vibrantă și proaspătă pentru seara dvs. de ieșire.

Dacă utilizați o placă de păr sau un ondulator, asigurați-vă că utilizați un produs înainte de a vă proteja părul să nu fie deteriorat de căldura instrumentelor. 


DESPRE COMPANIE

Nika Style Locație: str Kogalniceanu 66 Număr de telefon: 068878686

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Nu sunt recenzii