TERMENII ȘI CONDIȚIILE GENERALE DE UTILIZARE ALE SITULUI WWW.CIUPI.MD

Cuprins:

1. Acceptarea termenilor și condițiilor

2. Condiții generale de utilizare

3. Drepturi de autor asupra ofertelor publicate

4. Securitate

5. Definiții

6. Ofertele promovate pe site-ul Ciupi.md

7. Accesul la ofertele Ciupi.md

8. Conduita utilizatorului

9. Notificări pentru utilizatori

10. Monitorizare

11. Returnarea voucherelor

12. Copyright și mărci înregistrate

13. Politicile Dreptului De Autor

14. Revizuirea acestor termeni și condiții


1. Acceptarea termenilor și condițiilor

 • Utilizând acest site, dumneavoastră (denumit în continuare „Utilizator/Client” sau „User”) sunteți de acord cu termenii și condițiile pe care Ciupi.md (denumit în continuare „Ciupi”) le pune la dispoziție. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile acestui site va rugam să nu utilizați acest site.
 • Prezentul document/acord stabilește termenii și condițiile generale de utilizare ale site-ului Ciupi și de achiziționare a produselor/serviciilor ofertate, de către orice Client sau Utilizator, în lipsa unui acord special dintre aceștia și Ciupi.

2. Condiții generale de utilizare

 • Folosind/utilizând acest site, Utilizatorul/clientul este de acord să respecte toți Termenii și toate Condițiile care se găsesc aici. Dreptul de utilizare a acestui site este rezervat personal Utilizatorului/clientului și nu este transmisibil altei persoane sau entități. Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor Utilizatorului. Utilizatorul a luat cunoaștere că, deși Internetul este adesea un mediu sigur, există întreruperi sau probleme care țin de serviciile de internet care sunt în afara puterii Ciupi, iar Ciupi nu poate fi găsit responsabil pentru orice pierderi de date în timpul transmiterii informațiilor pe Internet. Deși obiectivul Ciupi este să facă situl să fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, situl ar putea fi indisponibil din când în când pentru orice motiv, incluzând – fără să limiteze la – mentenanță și verificări tehnice. Înțelegeți și ați luat la cunoștință că din cauza circumstanțelor, fie ele în afara sau în puterea Ciupi, accesul la site poate fi întrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.
 • Utilizatorul folosește situl pe riscul propriu, Ciupi fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Ciupi nu vinde produsele, pachetele sau serviciile afișate pe site, ci pur și simplu pune la dispoziție pagina de internet www.ciupi.md și sub-paginile aferente către diverși parteneri / ofertanți / comercianți / furnizori / operatori de pachete / servicii / produse. Site-ul www.ciupi.md este un site ce oferă servicii de publicitate unor parteneri contra cost. Prin cumpărarea unui pachet / serviciu / produs afișat pe www.ciupi.md, Utilizatorul va cumpăra de fapt de la diverși parteneri / ofertanți / comercianți / furnizori / operatori de pachete / servicii / produse ce sunt indicați în secțiunea „detalii despre companie” imediat sub descrierea Ofertei. Partenerii / ofertanții / comercianții / furnizorii / operatorii de pachete / servicii / produse diferă de la o ofertă la alta.
 • Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Ciupi fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Ciupi nu vinde produsele, pachetele sau serviciile afisate pe site, ci pur si simplu pune la dispozitie pagina de internet www.ciupi.md si subpaginile aferente catre diversi parteneri-ofertanti --  comercianti/furnizori/operatori de pachete/servicii/produse. Site-ul www.ciupi.md este un site ce ofera servicii de publicitate cu titlu gratuit. De aceea Utilizatorul trebuie sa înteleaga faptul ca prin cumpararea unui pachet/serviciu/produs afisat pe www.ciupi.md, va cumpara de fapt de la diversi Parteneri-ofertanti/comercianti ce sunt indicati cu toate datele de contact în sectiunea „Locatie”(detalii ale companie) imediat sub descrierea Ofertei, comerciantii/furnizori/operatori -- parteneri-ofertanti difera de la o oferta la alta.
 • Prin prezenta, se intelege ca aveti vîrsta legala de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest site. Daca aveti insa peste 16 ani dar inca nu ati împlinit 18 ani, puteti folosi situ-ul cu acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui site. Nimeni cu vîrsta mai mica de 16 ani nu are voie sa foloseasca acest site.
 • Prin prezenta, se înțelege că aveți vârsta legală de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest site. Dacă aveți însă peste 16 ani dar încă nu ați împlinit 18 ani, puteți folosi situl cu acordul părinților dumneavoastră sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii și Condițiile acestui site. Nimeni cu vârsta mai mica de 16 ani nu are voie să folosească acest site.
 • Prin înregistrare Utilizatorul declară pe propria răspundere că îndeplinește toate condițiile enunțate și acceptă termenii și condițiile generale. Utilizatorul/clientul folosește site-ul pe riscul propriu, Ciupi fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

3. Drepturi de autor asupra ofertelor publicate

 • Prin publicarea ofertelor pe site-ul www.ciupi.md, partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs acordă dreptul de publicare a acestora online de către Ciupi. Nu aveți permisiunea să comercializați, redistribuiți sau reproduceți aceste materiale, nici să le decompilați sau modificați structura fără acordul prealabil în scris al Ciupi. Partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs este singurul responsabil pentru deținerea tuturor avizelor, licențelor, autorizațiilor, drepturilor de autor, avizelor sau orice alt act necesar pentru a pune în vânzare produsele/serviciile/pachetele descrise în oferta. Ciupi nu vinde produsele/serviciile/pachetele prezente în ofertele de pe site, ci pune la dispoziție platforma www.ciupi.md partenerului pentru vânzarea produselor/serviciilor/pachetelor respective direct către utilizatorul sau clientul final. Toată responsabilitatea privind proveniența, calitatea, formalitățile necesare pentru a pune în vânzare produsele/serviciile/pachetele prezente pe site, conținutul ofertei, termenii și condițiile, textele și imaginile aferente, revine partenerului-ofertant Ciupi care a publicat oferta. Prin utilizarea site-ului utilizatorii, clienții sau orice alte terțe persoane înțeleg că nu pot atrage răspunderea Ciupi pentru produsele/serviciile/pachetele prezente pe site, modul lor de prezentare sau eventuale presupuse încălcări ale drepturilor de autor privind conținutul sau imaginile ofertelor, iar în cazul în care constată prezența unor date ce le aduc vreun prejudiciu de orice natură vor contacta direct partenerul-ofertant al Ciupi care a postat oferta, pentru a solicita modificarea conținutului ofertei.

4. Securitate

 • La utilizarea site-ul sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (nume de utilizator și parola) și sunteți de acord să va asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe site cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat Ciupi pentru a bloca accesul la cont și a va genera cât mai rapid unul nou.
 • Efectuarea de operațiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului ș.a.m.d asupra acestui site vor fi pedepsite conform legii Republicii Moldova.

5.  Definiții:

Conținutul Site-ului:

 • informațiile existente pe site-ul www.ciupi.md, care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament care permite aceste operațiuni;
 • conținutul oricărui e-mail trimis clienților sau utilizatorilor săi de către Ciupi, prin orice mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informație transmisă, prin orice mijloc de comunicare, de către un angajat al Ciupi;
 • informații legate de produsele, pachetele, serviciile și/sau tarifele practicate de terții cu care Ciupi are încheiate contracte de parteneriat (partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs);

Partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs al Ciupi:

 • persoană fizică sau juridică – comerciant/furnizor/operator, titular al produselor/serviciilor/pachetelor ofertate pe site-ul ciupi.md;

Cumpărător:

 • orice persoana fizică sau juridică, care lansează o comandă pe site.

Utilizator:

 • orice persoană fizică sau juridică de drept public sau privat care obține acces la Conținutul site-ului, în baza unui acord de utilizare între Ciupi și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.

Cont:

 • ansamblul format dintr-o adresă de e-mail, nickname-ul și o parolă care permit unui singur Utilizator accesul la zone restricționate ale site-ului, prin care se face accesul la Conținutul Site-ului.

Client:

 • Persoana fizică sau juridică de drept public sau privat care are acces la Conținutul site-ului.

Comanda de produse/pachete/servicii:

 • Operațiunea de lansare a unei cereri de cumpărare, din partea cumpărătorului. Prin lansarea comenzii, cumpărătorul declară că a acceptat implicit termenii și condițiile generale.

 

Oferta:

 • Oferirea spre vânzare a unui anumit produs, pachet sau serviciu determinat și individualizat, prin caracteristicile sale, în limita stocului, căreia i se aplica termenii voucherului.
 • Cumpărătorul trebuie să respecte instrucțiunile de utilizare în conformitate cu termenii menționați în conținutul voucherului, aflat pe pagina fiecărei oferte.

Voucherul:

 • Voucherul va avea următorul conținut: datele companiei ale partenerului-ofertant de pachet/serviciu/produs, un număr de identitate al utilizatorului, cod voucher, perioada de valabilitate a voucherului, datele de contact la care utilizatorul/cumpărătorul își poate ridica produsul sau serviciul și statutul tranzacției (achitat), la inițiativa Ciupi pot fi suplinite voucherele cu date suplementare.
 • Voucherul permite Utilizatorului, în baza voucherului, achiziționarea serviciului/produsului conform promoției publicate/promovate de la partenerul-ofertant. În lipsa voucherului, utilizatorul nu va putea beneficia de reducerea menționată în ofertă.

 

Newsletter/Alerta:

 • Mijlocul de informare periodic, transmis de Ciupi doar clienților/utilizatorilor și, având acordul acestora în prealabil, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor în desfășurare.

Bonus Ciupilei:

 • Cu referire la recepționarea bonusului CiupiLei, nu se va aloca in cazul in care dumneavoastră abuziv veți crea 1, 2, sau mai multe account-uri cu aceeași adresa IP (de la același calculator), cu scopul de a câștiga mai mulți CiupiLei.

6. Ofertele promovate pe site-ul Ciupi.md

 • Ofertele promovate de Ciupi oferite de către partenerii (prestatorii-ofertanți) Ciupi, situație în care, Comerciantul/Prestatorul-ofertant de pachet/serviciu/produs, partener al Ciupi, își asuma întreaga responsabilitate cu privire la conformitatea acestor produse/servicii/pachete, iar orice reclamație ulterioara trebuie adresata direct acestor parteneri.
 • Denumirea Comerciantului/Prestatorului partener și informațiile de contact ale acestuia se regăsesc pe voucher, după procurarea acestuia.

7. Accesul la ofertele Ciupi.md

 • Este permis accesul oricărui Utilizator sau Client care posedă sau își creează un Cont pe site-ul www.ciupi.md
 • Ciupi îți rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale și de a șterge Contul oricărui Utilizator sau Client, în cazul justificat în care consideră că accesul și existența Contului ar putea prejudicia în vreun fel societatea.
 • Ciupi va publica pe site informații despre produsele, serviciile sau promoțiile sale respectiv ale oricărui alt terț cu care are încheiate contracte de parteneriat/intermediere/colaborare, conform definirii de la punctului 6 al prezentului acord. Ofertele promovate pe site-ul www.ciupi.md, sunt valabile într-o anumita perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

8. Conduita Utilizatorului

 • Utilizarea și toate procesele interactive desfășurate pe site trebuie să fie în concordanta cu acești Termeni și Condiții. Deși suntem de acord și încurajam interactivitatea pe site-ul nostru, insistăm și cerem tuturor Utilizatorilor/clienților noștri să se abțină de la toate activitățile care au legătura cu acest site, care au scopuri atinse altfel decât în mod legal. Utilizatorul/clientul nu va posta sau transmite prin acest site materiale care încalcă în orice fel drepturile celorlalți utilizatori/clienți, sau material care este ilegal, amenințător, abuziv, fals, care nu respecta drepturile de autor, vulgar, obscen, profan sau în alt fel respingător, care poate încuraja conduita care ar putea fi interpretata ca activitate criminală, poate ofensa minoritățile, care încalcă orice lege, sau care, fără acordul Ciupi, obținut în scris în prealabil, conține publicitate sau alte informații legate de produse sau servicii. Orice conduită a User-ului (utilizatorului/clientului) care la discreția exclusivă a site-lui Ciupi încalcă drepturile sau nu permite oricărui alt User să folosească site-ul este strict interzisă. Utilizatorul/clientul nu va utiliza acest site pentru a încuraja sau face solicitări comerciale, religioase, politice sau pentru a face solicitări necomerciale, incluzând – fără a se limita la, solicitarea Utilizatorilor site-ului să devină utilizatori ale altor servicii (fie că sunt servicii online sau nu) care sunt în competiție directă/indirectă cu cele furnizate de către Ciupi.md. Aceste prevederi se aplică în mod egal și există pentru beneficiile Ciupi.md, partenerii săi (prestatorii-ofertanți de pachet/serviciu/produs), Comercianții.

Notificări pentru utilizatori:

Ca utilizator/client, înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele responsabilități:

 • să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră;
 • să mențineți și înnoi, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Ca utilizator/client, vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:

 • să publicați materiale care conțin virus sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem sau orice informație care este parte componentă a acestui sistem;
 • să publicați materiale cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveați permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare fără de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații interzise de prevederile legale în vigoare;
 • să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare.

Accesând formularul de înregistrare – „creare cont” în vederea participării la diverse acțiuni (de informare, promoționale, publicitare, de divertisment etc) organizate de către Ciupi, declarați ca sunteți de acord cu următoarele:

 • să respectați termenii și condițiile de utilizare al prezentului site;
 • datele dumneavoastră să fie utilizate pe o perioada nedeterminată, precum și în vederea unor contactări ulterioare;
 • să primiți din partea Ciupi diverse materiale publicitare, de informare, propuneri și invitații de participare la diverse activități ale ofertelor publicate, precum și la serviciul de tip newsletter (primește noutăți prin e-mail).
 • Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura site-ului, respectiv pot adresa întrebări atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală ale ciupi.md sau ale unor terțe părți și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsa sau să impresionați o altă persoană sau entitate. Ciupi.md își rezerva dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.
 • Utilizatorul/clientul înțelege și acceptă faptul că ofertele prezentate pe site au termeni și condiții specifice, prezentate pentru fiecare ofertă în parte plasată pe site-ul ciupi.md. Utilizatorul este de acord că înainte de a achiziționa o oferta, citește, își exprima acceptul termenilor și condițiilor ofertei respective, și este de acord că dacă nu le respectă în parte sau totalitate, se poate regăsi în situația de a nu putea beneficia de promoția menționată în voucher. Unul dintre cele mai importante aspecte se refera la perioada de valabilitate a voucherului. Utilizatorul va avea în vedere să se prezinte la ofertant în termenul de valabilitate al voucherului, iar dacă sunt mai multe ședințe în oferta respectiva își va programa ședințele astfel încât să se încadreze până la ultima ședință în termenul de valabilitate oferit, altfel există posibilitatea de a nu beneficia parțial/integral de serviciile achiziționate fără a putea solicita returnarea banilor. Totodată un aspect extrem de important îl reprezintă faptul că fiecare ofertă în parte aparține unui partener-ofertant distinct de pachet/serviciu/produs, care nu are altă legătură cu Ciupi decât un contract de publicitate (intermediere) și prestări servicii prin care platforma online Ciupi.md este pusă la dispoziție conform termenilor contractuali. În acest sens este de notat și considerat înțeles de către utilizator/client faptul că produsele/pachetele/serviciile achiziționate de pe acest site sunt achiziționate în fapt de la partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs distinct menționat în fiecare oferta în parte și nu de la Ciupi – deținătoarul site-ului Ciupi.md. Prin achiziționarea ofertei de pe Ciupi.md, utilizatorul achită produsele/serviciile direct ofertantului așa cum este el descris în ofertă, iar achiziționarea ofertei implică în momentul plății semnarea unui contract electronic cu termenii și condițiile afișate în cadrul ofertei, și care vor fi întocmai descrise pe voucherul ce îi va fi emis utilizatorului. Acest contract poate fi suplimentat în anumite cazuri cu un contract adițional ce va fi încheiat între utilizator și partenerul-ofertant (de pachet/serviciu/produs), cu condiția să fie specificata necesitatea acestui lucru în cadrul ofertei. Utilizatorul va primi din partea partenerului-ofertant bonul fiscal sau factura fiscala. Toate obligațiile legale în ceea ce privește obținerea licențelor, autorizațiilor și avizelor necesare pentru comercializarea produselor și serviciilor afișate în ofertele Ciupi.md revin partenerilor-ofertanți (de pachet/serviciu/produs) în cauză, iar Ciupi.md nu își asumă răspunderea pentru eventuale încălcări ale legii sau nerespectări ale cerințelor de avizare/autorizare/licențiere ce ar putea să le întâmpine un ofertant ce apare pe site-ul Ciupi.md la un moment dat.

10.  Monitorizare

 • Ciupi are dreptul, dar nu și obligația, de a monitoriza conținutul site-urilor tot timpul, incluzând forumuri, mesaje personale numit în continuare ca parte a site-ului, pentru a determina dacă se respecta Termenii acestui acord și oricare alte reguli de utilizare stabilite de Ciupi.md, și de asemenea pentru a verifica dacă este respectată litera legii, sau pentru a răspunde cerințelor din partea organelor competente de stat. fără a limita la următoarele, Ciupi.md își rezerva dreptul, fără a avea obligația, de a scoate orice material pe care Ciupi, la discreția sa, consideră că este în neconcordanță cu prevederile prezente aici sau în orice alt fel asemănător.

11.  Returnarea Voucherelor

 • În cazul în care Userul (utilizatorul) care a achiziționat un Voucher dorește să renunțe la cumpărare poate să o facă fără penalități, în termen de 10 zile lucrătoare din momentul achitării voucherului de pe site-ul ciupi.md. Utilizatorul necesita să expedieze un email pe: [email protected], indicând motivul returnării și costul voucherului, taxa achitata va fi returnata numai în contul ciupi.md al utilizatorului și poate fi utilizata spre cumpărarea altui voucher nou.

12. Copyright și Mărci Înregistrate

 • Tot conținutul prezent în site, este proprietatea exclusivă Ciupi.md, sau este folosit cu permisiunea expresă a posesorului Mărcii Înregistrate. COPIEREA, DISTRIBUIREA, TRANSMITEREA, POSTAREA, FOLOSIREA LINK-URILOR SAU MODIFICAREA SITE-ULUI FĂRĂ PERMISIUNEA ÎN SCRIS A CIUPI.MD ESTE STRICT INTERZISA.
 • Orice violare a acestui acord poate rezulta în încălcarea copyright-ului, a mărcii înregistrate sau a oricărei alte proprietăți intelectuale iar Userul (utilizatorul/clientul) poate fi tras la răspundere, conform Legii nr. 139 din 02.07.2010, revizuită și completată.
 • Site-ul conține material protejat de legea drepturilor de autor, mărci înregistrate sau alte materiale înregistrate, incluzând, fără a se limita la, text, programe software, fotografii, video-uri, grafică, muzică și sunet și tot conținutul site-ului este protejat de legea drepturilor de autor. Ciupi.md are dreptul să selecteze, coordoneze, aranjeze și să promoveze astfel de materiale. Utilizatorul/clientul nu are dreptul să modifice, să posteze, să participe în transferul sau vânzarea, să creeze variante derivate ale, sau în orice fel să exploateze conținutul parțial sau în totalitate lansat pe sărit. Utilizatorul/clientul nu are voie să descarce, printeze și /sau salveze materialul protejat pentru uzul personal al altui Utilizator (User).
 • Decât dacă este specificat în mod expres, nu este permisă copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea sau exploatarea comercială a materialului descărcat fără acordul Ciupi.md sau acordul deținătorului drepturilor de autor. Dacă copierea, redistribuirea sau publicarea materialului înregistrat este permisă, schimbarea sau ștergerea atribuțiilor autorului nu vor fi permise. Utilizatorul a luat la cunoștință că nu-i este permis să-și asume drepturi de autor prin descărcarea materialului protejat prin legea drepturilor de autor.

13. Politicile Dreptului De Autor 

 

Ciupi.md își rezervă dreptul să înceteze acest acord cu oricare dintre Userii (utilizatorii) care încalcă în mod repetat drepturile terților în cazul în care sunt primite reclamații de la deținătorii drepturilor de autor sau de la reprezentații acestora. Fără a limita următoarele, dacă credeți că există material care intră sub incidența drepturilor de autor și a fost copiat sau postat din / pe site încălcând drepturile de autor, veți furniza Ciupi.md următoarele informații:

 • O semnătură fizica sau electronică a persoanei autorizate să acționeze în numele Deținătorului Drepturilor de autor
 • Identificarea și localizarea materialului din site
 • O declarație scrisă din partea dumneavoastră din bună credință prin care credeți că există material folosit în mod ilegal pe site
 • Numele dumneavoastră și informațiile de contact (număr de telefon și adresa de email)
 • O declarație prin care dumneavoastră confirmați ca informațiile de mai sus sunt corecte și că, sub legea Codului Penal, sunteți deținătorul drepturilor de autor sau sunteți autorizat de acesta să luați măsuri pentru a proteja materialul propriu.

Informațiile prin care puteți să contactați unul din reprezentanții Ciupi.md pentru a depune o plângere legata de drepturi de autor o găsiți la rubrica „Contacte”.


14.  Revizuirea acestor Termeni și Condiții

 • Ciupi.md, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.ciupi.md poate, în orice moment și fără notificare prealabila, să revizuiască acești Termeni și Condiții prin actualizarea lor. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați aceasta pagina a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință de notificările actualizate.

Ai o întrebare ?

Cere ajutor