Termenii si Conditiile Generale de utilizare ale site-ului www.ciupi.md

Termenii si Conditiile Generale de utilizare ale site-ului www.ciupi.md

  Cuprins:

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

2. Conditii generale de utilizare

3. Drepturi de autor asupra ofertelor publicate

4. Securitate

5. Definitii

6. Ofertele promovate pe site-ul Ciupi.md

7. Accesul la ofertele Ciupi.md

8. Conduita Utilizatorului

9. Notificari pentru utilizatori

10. Monitorizare

11. Returnarea Voucherelor

12. Copyright si Marci Înregistrate

13. Politicile Dreptului De Autor

14. Revizuirea acestor Termeni si Conditii


1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

 • Utilizînd acest Site, dumneavoasta (denumit în continuare „Utilizator/client” sau „User”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care Ciupi.md (denumit în continuare „Ciupi”) le pune la dispozitie. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui site va rugam sa nu utilizati acest site.
 • Prezentul document/acord stabileste termenii si condiitiile generale de utilizare ale site-ului Ciupi si de achizitionare a produselor/serviciilor ofertate, de catre orice Client sau Utilizator, în lipsa unui acord special dintre acestia si Ciupi.


2. Conditii generale de utilizare  

 • Folosind/utilizînd acest site, Utilizatorul/clientul este de acord sa respecte toti Termenii si Condtiile care se gasesc aici. Dreptul de utilizare a acestui site este rezervat personal Utilizatorului/clientului si nu este transmisibil altei persoane sau entitati. Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor Utilizatorului, daca exista. Utilizatorul a luat la cunoastere ca, desi Internetul este adesea un mediu sigur, exista întreruperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt în afara puterii Ciupi, iar Ciupi nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date în timpul transmiterii informatiilor pe Internet. Desi obiectivul Ciupi este sa faca situ-ul sa fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamîna, situ-ul ar putea fi indisponibil din cînd în cînd pentru orice motiv, incluzând – fara sa limiteze la – mentenanta si verificari tehnice. Întelegeti si ati luat la cunostinta ca din cauza circumstantelor, fie ele în afara sau în puterea Ciupi, accesul la site poate fi întrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

 

 • Folosind/utilizînd acest site, Utilizatorul/clientul este de acord sa respecte toti Termenii si Condtiile care se gasesc aici. Dreptul de utilizare a acestui site este rezervat personal Utilizatorului/clientului si nu este transmisibil altei persoane sau entitati. Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor Utilizatorului, daca exista. Utilizatorul a luat la cunoastere ca, deca Internetul este adesea un mediu sigur, exista întreruperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt în afara puterii Ciupi, iar Ciupi nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date în timpul transmiterii informatiilor pe Internet. Deci obiectivul Ciupi este sa faca situ-ul sa fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, situ-ul ar putea fi indisponibil din cînd în cînd pentru orice motiv, incluzând – fara sa limiteze la – mentenanta si verificari tehnice. Întelegeti si ati luat la cunostinta ca din cauza circumstantelor, fie ele în afara sau în puterea Ciupi, accesul la site poate fi întrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

 

 • Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Ciupi fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Ciupi nu vinde produsele, pachetele sau serviciile afisate pe site, ci pur si simplu pune la dispozitie pagina de internet www.ciupi.md si subpaginile aferente catre diversi parteneri-ofertanti --  comercianti/furnizori/operatori de pachete/servicii/produse. Site-ul www.ciupi.md este un site ce ofera servicii de publicitate cu titlu gratuit. De aceea Utilizatorul trebuie sa înteleaga faptul ca prin cumpararea unui pachet/serviciu/produs afisat pe www.ciupi.md, va cumpara de fapt de la diversi Parteneri-ofertanti/comercianti ce sunt indicati cu toate datele de contact în sectiunea „Locatie”(detalii ale companie) imediat sub descrierea Ofertei, comerciantii/furnizori/operatori -- parteneri-ofertanti difera de la o oferta la alta.

 

 • Prin prezenta, se intelege ca aveti vîrsta legala de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest site. Daca aveti insa peste 16 ani dar inca nu ati împlinit 18 ani, puteti folosi situ-ul cu acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui site. Nimeni cu vîrsta mai mica de 16 ani nu are voie sa foloseasca acest site.

 

 • Prin înregistrare Utilizatorul declara pe propria raspundere ca îndeplineste toate conditiile enuntate si accepta termenii si conditiile generale. Utilizatorul/clientul foloseste site-ul pe riscul propriu, Ciupi fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. 


3. Drepturi de autor asupra ofertelor publicate

 • Prin publicarea ofertelor pe site-ul www.ciupi.md, partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs acorda dreptul de publicare a lor on-line catre Ciupi. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale, nici sa le decompilati sau modificati structura fara acordul prealabil scris al Ciupi. Partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs este singurul responsabil pentru detinerea tuturor avizelor, licentelor, autorizatiilor, drepturilor de autor, avizelor sau orice alt act necesar pentru a pune în vînzare produsele/serviciile/pachetele descrise în oferta. Ciupi nu vinde produsele/serviciile/pachetele prezente în ofertele de pe site, ci pune la dispozitie platforma www.ciupi.md partenerului pentru vînzarea produselor/serviciilor/pachetelor respective direct catre utilizatorul sau clientul final. Toata responsabilitatea privind provenienta, calitatea, formalitatile necesare pentru a pune în vînzare produsele/serviciile/pachetele prezente pe site, continutul ofertei, termenii si conditiile, textele si imaginile aferente, revine partenerului-ofertant Ciupi care a publicat oferta. Prin utilizarea site-ului utilizatorii, clientii sau orice alte terte persoane înteleg ca nu pot atrage raspunderea Ciupi pentru produsele/serviciile/pachetele prezente pe site, modul lor de prezentare sau eventuale presupuse încalcari ale drepturilor de autor privind continutul sau imaginile ofertelor, iar în cazul în care constata prezenta unor date ce le aduc vreun prejudiciu de orice natura vor contacta direct partenerul-ofertant al Ciupi care a postat oferta, pentru a solicita modificarea continutului ofertei.


4. Securitate 

 • La utilizarea site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (nickname de utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Ciupi pentru a bloca accesul la cont si a va genera cît mai rapid unul nou. 
 • Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui site vor fi pedepsite conform legii.


5. Definitii:

 

Continutul Site-ului:

 • informatiile existente pe site-ul www.ciupi.md, care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament care permite aceste operatiuni;
 • continutul oricarui e-mail trimis clientilor sau utilizatorilor sasi de catre Ciupi, prin orice mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa, prin orice mijloc de comunicare, de catre un angajat al Ciupi;
 • informatii legate de produsele, pachetele, serviciile si/sau tarifele practicate de tertii cu care Ciupi are încheiate contracte de parteneriat (partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs);

 

Partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs al Ciupi:

 • persoana juridica – comerciant/furnizor/operator, titular al produselor/serviciilor/pachetelor ofertate pe site-ul ciupi.md;

 

Cumparator:

 • orice persoana fizica si / sau juridica, care lanseaza o comanda pe site.

 

Utilizator:

 • orice persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care obtine acces la Continutul site-ului, în baza unui acord de utilizare între Ciupi si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

 

Cont:

 • ansamblul format dintr-o adresa de e-mail, nickname-ul si o parola care permit unui singur Utilizator accesul la zone restrictionate ale site-ului, prin care se face accesul la Continutul Site-ului.

 

Client:

 • Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are acces la Continutul site-ului.

 

Comanda de produse/pachete/servicii:

 • Operatiunea de lansare a unei cereri de cumparare, din partea cumparatorului. Prin lansarea comenzii, cumparatorul declara ca a acceptat implicit termenii si conditiile generale.

 

Oferta:

 • Oferirea spre vînzare a unui anumit produs, pachet sau serviciu determinat si individualizat, prin caracteristicile sale, în limita stocului, careia i se aplica termenii voucherului.
 • Cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de utilizare în conformitate cu termenii mentionati în continutul voucherului,  aflat pe pagina fiecarei oferte.

 

Voucherul:

 • Voucherul va avea urmatorul continut: „Promotia zilei”, datele companiei ale partenerului-ofertant de pachet/serviciu/produs, un numar de identitate al utilizatorului, cod voucher, perioada de valabilitate a voucherului, datele de contact la care utilizatorul/cumparatorul îsi poate ridica produsul sau serviciul si statutul tranzactiei (achitat), la initiativa Ciupi pot fi suplinite voucherile cu date suplementare.
 • Voucherul valid reprezinta UNICA remuneratie a site-lui Ciupi. Pentru publicarea /promovarea pachetelor/serviciilor/produselor, plasate la solicitarea partenerilor-ofertanti de produse/servicii, nu este perceputa nici o taxa, taxa produsului fiind achitata direct de catre utilizator partenerului-ofertant. Voucherul permite Utilizatorului în baza sa, achizitionarea serviciului/produsului conform promotiei publicate/promovate de la partenerul-ofertant, în lipsa voucherului utilizatorul nu va putea beneficia de reducerea mentionata în oferta. (publicarea/promovarea produselor/serviciilor partenerului-ofertant pe site-ul ciupi.md este gratuita).

 

Newsletter/Alerta:

 • Mijlocul de informare periodic, transmis de Ciupi doar clientilor/utilizatorilor si, avînd acordul acestora în prealabil, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor în desfasurare.

 

Bonus Ciupilei:

 • Cu referire la receptionarea bonusului Ciupilei, nu se va aloca in cazul in care dvs abuziv ve-ti crea  1,2 sau mai multe account-uri cu aceeasi adresa IP (de la acelasi calculator), cu scopul de a castiga mai multi Ciupilei.


6. Ofertele promovate pe site-ul Ciupi.md

 • Ofertele promovate de Ciupi oferite de catre partenerii (prestatorii-ofertanti) Ciupi, situatie în care. Comerciantul/Prestatorul-ofertant de pachet/serviciu/produs, partener al Ciupi îsi asuma întreaga responsabilitate cu privire la conformitatea acestor produse/servicii/pachete, iar orice reclamatie ulterioara trebuie adresata direct acestor parteneri. 
 • Denumirea Comerciantului/Prestatorului partener si informatiile de contact ale acestuia se regasesc pe voucher, dupa procurarea acestuia.


7. Accesul la ofertele Ciupi.md 

 • Este permis accesul oricarui Utilizator si/sau Client care poseda sau îsi creeaza un Cont pe site-ul www.ciupi.md
 • Ciupi îti rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge Contul oricarui Utilizator si/sau Client, în cazul justificat în care considera accesul si existenta Contului ar putea prejudicia în vreun fel societatea.
 • Ciupi va publica pe site informatii despre produsele, serviciile si/sau promotiile sale respectiv ale oricarui alt tert cu care are încheiate contracte de parteneriat/intermediere/colaborare, conform definirii de la punctului 6 al prezentului acord.  Ofertele promovate pe site-ul www.ciupi.md, sunt valabile într-o anumita perioada si în limita stocului disponibil.


8. Conduita Utilizatorului 

 • Utilizarea si toate procesele interactive desfasurate pe site trebuie sa fie în concordanta cu acesti Termeni si Conditii. Desi suntem de acord si încurajam interactivitatea pe site-ul nostru, insistam si cerem tuturor Utilizatorilor/clientilor nostri sa se abtina de la toate activitatile care au legatura cu acest site, care au scopuri atinse altfel decît în mod legal. Utilizatorul/clientul nu va posta sau transmite prin acest site materiale care incalca în orice fel drepturile celorlalti utilizatori/clienti, sau material care este ilegal, amenintator, abuziv, fals, care nu respecta drepturile de autor, vulgar, obscen, profan sau în alt fel respingator, care poate încuraja conduita care ar putea fi interpretata ca activitate criminala, poate ofensa minoritatile care încalca orice lege sau care, fara acordul Ciupi, obtinut în scris în prealabil, contine publicitate sau alte informatii legate de produse sau servicii. Orice conduita a User-ului (utilizatorului/clientului) care la discretia exclusiva a site-lui Ciupi încalca drepturile sau nu permite oricarui alt User sa foloseasca site-ul este strict interzisa. Utilizatorul/clientul nu va utiliza acest site pentru a încuraja sau face solicitari comerciale, religioase, politice sau pentru a face solicitari necomerciale, incluzînd – fara a se limita la, solicitarea Utilizatorilor site-ului sa devina utilizatori ale altor servicii (fie ca sunt servicii online sau nu) care sunt în competitie directa/indirectacu cele furnizate de catre Ciupi.md. Aceste prevederi se aplica în mod egal si existapentru beneficiile Ciupi.md, partenerii sai (prestatorii-ofertanti de pachet/serviciu/produs), Comerciantii si pentru terti,si toti vor avea dreptul sa foloseasca si sa întareasca aceste prevederi în mod direct sau din partea lor.

 

Notificari pentru utilizatori:

 

Ca utilizator/client, întelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra;
 • sa mentineti si înnoti, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

 

Ca utilizator/client, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele :

 • sa publicati materiale care contin virus sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
 • sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveati permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa  publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rafuvoitoare fara de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale în vigoare;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale în vigoare.

 

Accesînd formularul de înregistrare – „creare cont” în vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Ciupi, declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • sa respecte termenii si conatditiile de utilizare al prezentului sait;
 • datele pentru sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si în vederea unor contactari ulterioare;
 • sa primiti din partea Ciupi diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati ale ofertelor publicate, precum si la serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin e-mail).

 

 • Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa întrebari atâta timp cît continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale ciupi.md sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri în masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impresionati o alta persoana sau entitate. Ciupi.md îsi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a îndeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
 • Utilizatorul/clientul întelege si accepta faptul ca ofertele prezentate pe site au termeni si conditii specifice, prezentate pentru fiecare oferta în parte plasata pe site-ul ciupi.md. Utilizatorul este de acord ca înainte de a achizitiona o oferta, citeste, îsi exprima acceptul termenilor si conditiilor ofertei respective, si este de acord ca daca nu le respecta în parte sau totalitate, se poate regasi în situatia de a nu putea beneficia de promotia mentionata în voucher. Unul dintre cele mai importante aspecte se refera la perioada de valabilitate a voucherului. Utilizatorul va avea în vedere sa se prezinte la ofertant în termenul de valabilitate al voucherului, iar daca sunt mai multe sedinte în oferta respectiva îsi va programa sedintele astfel încît sa se încadreze pîna la ultima sedinta în termenul de valabilitate oferit, altfel exista posibilitatea de a nu beneficia partial/integral de serviciile achizitionate fara a putea solicita returnarea banilor. Totodata un aspect extrem de important îl reprezinta faptul ca fiecare oferta în parte apartine unui partener-ofertant de pachet/serviciu/produs, ce este înregistrat fiscal în mod distinct si care nu are alta legatura cu Ciupi decît un contract de publicitate (intermediere) si prestari servicii prin care platforma online Ciupi.md este pusa la dispozitie conform termenilor contractuali cu titlul gratuit. În acest sens este de notat si considerat înteles de catre utilizator/client faptul ca produsele/pachetele/serviciile achizitionate de pe acest site sunt achizitionate în fapt de la partenerul-ofertant de pachet/serviciu/produs distinct mentionat în fiecare oferta în parte si nu de la Ciupi – detinatoarea site-ului Ciupi.md. Prin achizitionarea ofertei de pe Ciupi.md, utilizatorul achita produsele/serviciile direct ofertantului asa cum este el descris în oferta, iar achizitionarea ofertei implica în momentul platii semnarea unui contract electronic cu termenii si conditiile afisate în cadrul ofertei, si care vor fi întocmai descrise pe voucherul ce îi va fi emis utilizatorului. Acest contract poate fi suplimentat în anumite cazuri cu un contract aditional ce va fi încheiat între utilizator si partenerul-ofertant (de pachet/serviciu/produs), cu conditia sa fie specificata necesitatea acestui lucru în cadrul ofertei. Utilizatorul va primi din partea partenerului-ofertant bonul fiscal sau factura fiscala. Toate obligatiile legale în ceea ce priveste obtinerea licentelor, autorizatiilor si avizelor necesare pentru comercializarea produselor si serviciilor afisate în ofertele Ciupi.md revin partenerilor-ofertanti (de pachet/serviciu/produs) în cauza, iar Ciupi.md nu îsi asuma raspunderea pentru eventuale încalcari ale legii sau nerespectari ale cerintelor de avizare/autorizare/licentiere ce ar putea sa le întîmpine un ofertant ce apare pe site-ul Ciupi.md la un moment dat.


10.  Monitorizare

 • Ciupi are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul site-urilor tot timpul, incluzînd forumuri, mesaje personale numit în continuare ca parte a site-ului, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte reguli de utilizare stabilite de Ciupi.md, si de asemenea pentru a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat. Fara a limita la urmatoarele, Ciupi.md îsi rezerva dreptul, fara a avea obligatia, de a scoate orice material pe care Ciupi, la discretia sa, considera ca este în neconcordanta cu prevederile prezente aici sau în orice alt fel asemanator.


11.  Returnarea Voucherelor

 • În cazul în care Userul (utilizatorul) care a achizitionat un Voucher doreste sa renunte la cumparare poate sa o faca fara penalitati, în termen de 10 zile lucratoare din momentul achitarii voucherului de pe site-ul ciupi.md. Utilizatorul necesita sa expedieze un email pe : [email protected], indicînd motivul returnarii si costul voucherului, taxa achitata va fi returnata numai în contul ciupi.md al utilizatorului si poate fi utilizata spre cumpararea altui voucher nou.  


12.  Copyright si Marci Înregistrate

 • Tot continutul prezent în site, este proprietatea exclusiva Ciupi.md, sau este folosit cu permisiunea expresa a posesorului Marcii Înregistrate. COPIEREA, DISTRIBUIREA, TRANSMITEREA, POSTAREA, FOLOSIREA LINK-URILOR SAU MODIFICAREA SITE-ULUI FARA PERMISIUNEA ÎN SCRIS A CIUPI.MD ESTE STRICT INTERZISA. 
 • Orice violare a acestui acord poate rezulta în încalcarea copyright-ului, a marcii înregistrate sau a oricarei alte proprietati intelectuale iar Userul (utilizatorul/clientul) poate fi tras la raspundere, conform Legii nr. 139 din  02.07.2010, revizuita si completata.
 • Site-ul contine material protejat de legea drepturilor de autor, marci înregistrate sau alte materiale înregistrate, incluzînd, fara a  se limita la, text, programe software, fotografii, video-uri, grafica, muzica si sunet si tot continutul site-ului este protejat de legea drepturilor de autor. Ciupi.md are dreptul sa selecteze, coordoneze, aranjeze si sa promoveze astfel de materiale. Utilizatorul/clientul nu are dreptul sa modifice, sa posteze, sa participe în transferul sau vînzarea, sa creeze variante derivate ale, sau în orice fel sa exploateze continutul partial sau în totalitate lansat pe sait. Utilizatorul/clientul nu are voie sa descarce, printeze si /sau salveze materialul protejat pentru uzul personal al altui Utilizator (user). 
 • Decît daca este specificat în mod expres, nu este permisa copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea sau exploatarea comerciala a materialului descarcat fara acordul Ciupi.md sau acordul detinatorului drepturilor de autor. Daca copierea, redistribuirea sau publicarea materialului înregistrat este permisa, schimbarea sau stergerea atributiilor autorului nu vor fi permise. Utilizatorul a luat la cunostinta ca nu-i este permis sa-si asume drepturi de autor prin descarcarea materialului protejat prin legea drepturilor de autor.


13.  Politicile Dreptului De Autor 

 

Ciupi.md îsi rezerva dreptul sa înceteze acest acord cu oricare dintre Userii (utilizatorii) care încalca în mod repetat drepturile tertilor în cazul în care sunt primite reclamatii de la detinttorii drepturilor de autor sau de la reprezentatii acestora. Fara a limita urmatoarele, daca credeti ca exista material care intra sub incidenta drepturilor de autor si a fost copiat sau postat din / pe site încalcînd drepturile de autor, veti furniza Ciupi.md urmatoarele informatii:

 • O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa actioneze în numele Detinatorului Drepturilor de autor
 • Identificarea si localizarea materialului din site
 • O declaratie scrisa din partea dumneavoastra din buna credinta prin care credeti ca exista material folosit în mod ilegal pe site
 • Numele dumneavoastra si informatiile de contact (numar de telefon sau adresa de email)
 • O declaratie prin care dumneavoastra confirmati ca informatiile de mai sus sunt corecte si ca, sub legea Codului Penal, sunteti detinatorul drepturilor de autor sau sunteti autorizat de acesta sa luati masuri pentru a proteja materialul propriu.

 

Informatiile prin care puteti st contactati unul din reprezentantii Ciupi.md pentru a depune o plîngere legata de drepturi de autor o gasiti la rubrica „Contacte”


14.  Revizuirea acestor Termeni si Conditii

 • Ciupi.md, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.ciupi.md poate, în orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Termene si Conditii prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunostinta de notificarile actualizate.

Ai o întrebare ?

Cere ajutor