Întrebări frecvente

Salut, mai jos ai principalele secțiuni ale întrebărilor frecvente. Dacă totuși ai întrebări ale căror răspuns nu se regăsește mai jos, nu ezită să ne contactezi aici.


Ai trei modalități foarte simple prin care poți să-ți creezi cont: fie îți creezi un cont direct pe Ciupi (poți face asta aici), fie te conectezi prin Google, fie te conectezi prin Facebook.
 • Este neparat să deții cont Ciupi pentru a procura vouchere de reducere și a te bucura de oferte! E simplu! Fă click pe butonul LOGIN, creează un cont Ciupi, apeși butonul CUMPĂRĂ VOUCHER, după care alegi modalitatea de plata: Plata cu Cardul prin VictoriaBank, sau plata prin terminalele RUNPAY, BPAY, PAYNET sau QIWI.
 • Atenție! Dacă procuri 1 voucher, achiți suma indicată în pagina „Vouchere neachitate”. Dacă procuri 2 vouchere, se va genera același cod voucher și este necesar să achiți suma indicată în total, respectiv pentru ambele vouchere. În caz că achiți doar un voucher din cele 2 comandate pe același cod, serverul îți va direcționa banii achitați direct în contul tău personal (CiupiLei) și îi vei putea folosi pentru orice ofertă activă.
 • După ce ai selectat butonul CUMPĂRĂ VOUCHER, vei primi un email cu numărul voucherului. Mergi la cel mai apropiat terminal, RUNPAY, BPAY, PAYNET sau QIWI: achită suma indicată în terminal și primești voucherul achitat prin email în formatul PDF.
 • De asemenea poți găsi voucherul achitat în pagina Contul Meu, secțiunea Vouchere Achitate.
 • Plata cu cardul se face în deplină siguranță prin partenerul nostru în procesari de plăti cu cardul - VictoriaBank. Datele cardului sunt transmise securizat direct la banca emitentă, fără a ajunge în posesia Ciupi.md.
 • Selectezi metoda de plată: Card bancar online, tastezi CONTINUĂ după care vei fi redirecționat automat către portalul de plăți cu cardul VictoriaBank. După finalizarea plății vei fi redirecționat înapoi către site-ul nostru.
 • Nu vei achita nici un comision suplimentar la plata cu cardul. Nu contează ce tip de card ai, emis de orice bancă, Visa, MasterCard sau Maestro – le acceptam pe toate! Plătind cu Cardul, fii atent la suma necesară spre achitare! Dacă se cere să achiți doar voucherul, achită doar prețul voucherului. Nu achita suma ofertei integrale, deoarece suma integrală trebuie să o achiți pe loc la ofertant/local/Companie afișată în oferta Ciupi!
 • In maxim 10 secunde plata efectuată de tine va fi confirmată de către procesatorul de plăți iar tu vei primi un email cu un link unde găsești voucherul. Pe el găsești notate instrucțiunile de folosire și datele de contact ale comerciantului.
 • De asemenea poți găsi voucherul achitat în pagina Contul Meu, secțiunea Vouchere Achitate.
 • Voucherul procurat este transmis pe emailul tău (care l-ai indicat la înregistrarea contului pe Ciupi) în maxim 10 minute din momentul recepționarii plății.
 • Sunt mai multe motive, primul, dacă ai comandat 2 sau 3 vouchere, acestea se sumează și ai un singur cod spre achitare, și în caz că achiți doar un singur voucher din cele 2 sau 3 comandate, banii se vor duce direct în contul CiupiLei. în acest caz trebuie să intri în Vouchere Neachitate, să ștergi unul câte unul voucherele care nu îți sunt necesare, iar când rămâne un singur voucher, e simplu - mai jos sub voucher vei vedea butonul "Cumpără", tastezi și alegi achitarea cu CiupiLei (cu banii din cont). Imediat voucherul va fi achitat iar tu îl vei găsi în Vouchere achitate!
 • In cazul în care în procesul achitării a parvenit o eroare și voucherul va arata neachitat, banii care i-ai achitat îi găsești în contul tău Ciupi.
E simplu să îți încarci contul CiupiLei! La procurarea unui voucher și la achitarea acestuia, mergi la terminal și introduci pe codul voucherului spre plată o sumă mai mare de bani. Suma va fi încărcată automat în contul tău CiupiLei, iar tu vei putea cumpăra vouchere utilizând banii din contul tău CiupiLei. Iar pentru viitor, deținând CiupiLei în contul tău Ciupi - la metoda de plata vei alege achitarea cu CiupiLei.
 • După ce ai primit voucherul prin email sau în Vouchere Achitate în contul tău Ciupi, tipărește-l pe hârtie sau prezintă-l pe telefonul mobil la partenerul specificat în ofertă. Atrage atenția la data expirării voucherului (Voucher valabil pâna la...) și la alte detalii cum ar fi necesitatea unei programări telefonice, rezervări, orele de operare, etc. Poți folosi voucherul personal sau îl poți face cadou unui prieten. Nu este nevoie de buletin sau careva acte când mergi să utilizezi voucherul, deoarece pentru fiecare voucher există un cod unic conform căruia fiecare partener duce evidența voucherelor utilizate.
 • Prezintă voucherul și bucura-te de ofertă!
  Depinde de condițiile fiecărei promoții. Citește atent termenii voucherului. Unele promoții permit să achiziționezi mai multe vouchere, altele nu.
Foarte simplu. Accesezi acest formular  și ne trimiți oferta ta. Un reprezentat Ciupi te va contacta în cel mai scurt timp!
Opțiunea „Ați uitat parolă” va trimite un mesaj către adresa de email cu care te-ai înregistrat, pentru a reseta parola. Te rugam să aștepți. Ar putea dura ceva timp până primești această notificare.
Accesînd secțiunea "Despre Ține" dezactivează opțiunea "Doresc să primesc pe email Ofertele Ciupi", nu uită de SALVEAZĂ.
 • Voucherele tale sunt disponibile în secțiunea „Vouchere achitate”, pe pagina contului tău Ciupi.
 • Ai posibilitatea de a descarcă voucherul în format PDF  sau de a-l vizualiza pentru imprimare directă. De asemenea îl poți descărca pe telefonul mobil.
 • Plata cu Cardul se face în deplină siguranță prin partenerul nostru în procesări de plăți: Victoria Bank.
 • Achitarea prin terminale se face printr-o conexiune securizată plus la toate de fiecare dată când procuri un voucher, primești cec.
 • Lucrăm cu cei mai siguri parteneri: RUNPAY, BPAY, PAYNET, QIWI și VictoriaBank.
 • Ne poți scrie un email sau ne poți contacta prin telefon la nr.
  0 (68) 505055.
 • Programul nostru este: Luni - Vineri, în intervalul orar 10:00 – 18:00.
 • Sunt mai multe opțiuni de a recomandă Ciupi unui prieten. La fiecare oferta ai link-uri dedicate prin care poți să-ți aduci prietenii prin intermediul Facebook, Odnoklasniki, Skype, Twitter, sau email.  
 • Pe pagină ta personală de recomandări vei găși un link unic pe care îl poți publică oriunde pe internet pentru a aduce noi utilizatori Ciupi și a cîștigă de fiecare dată cînd prietenul cumpără voucherul (în timp de 7 zile de la înregistrare) cîte 30 CiupiLei, iar prietenul tău cîștigă 10 CiupiLei. 
 • Ne rezervăm dreptul de a refuză ori de a retrage bonusurile în cazul unui abuz. 
În situația în care nu îți poți valorifica voucherul, ne vom asigura că îți vei primi banii înapoi în contul CiupiLei. Trebuie doar să iei legătura cu Ciupi.md de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 18:00, la numărul de telefon 0 (68) 505055 sau prin acest formular de support.

Ai o întrebare ?

Cere ajutor