Întrebări frecvente

Salut, mai jos ai principalele secțiuni ale întrebărilor frecvente. Dacă totuși ai întrebări ale căror răspuns nu se regăsește mai jos, nu ezită să ne contactezi aici.


Ai două modalități foarte simple prin care poți să-ți creezi cont: fie te conectezi prin Facebook, fie accesand urmatorul link.
 • Este nepărat să dețîi cont Ciupi pentru a face comandă și a te bucură de oferte! E simplu! Fă click pe butonul LOGIN, crează un cont Ciupi, apeși butonul COMANDĂ după care alegi modalitatea de plata: Plata cu Cardul prin Victoriabank, sau Plata prin terminalele Netto Pro, Qiwi sau MMPS.
 • Atenție! Dacă comanzi 1 voucher achiți suma indicată în comenzi neachitate, indicată în Total, dacă comanzi 2 vouchere se va genera același cod și este necesar să achiți suma indicată în total, respectiv pentru ambele vouchere, în caz că achiți doar un voucher din cele 2 comandate pe același cod - serverul îți va direcționa banii achitați direct în contul tău personal (CiupiLei) și îi vei putea folosi pentru orice oferta activă.
 • După ce ai selectat butonul comandă vei primi un email cu numărul comenzii. Mergi la cel mai apropiat terminal, Netto Pro, Qiwi sau MMPS: achita suma indicată în terminal și primești voucherul prin email.
 • De asemenea poți găsi voucherul achitat în Contul Meu, secțiunea Comenzi Achitate.
 • Plata cu cardul se face în deplină siguranță prin partenerul nostru în procesari de plăti cu cardul - VictoriaBank. Datele cardului sunt transmise securizat direct la banca emitentă, fără a ajunge în posesia Ciupi.md sau VictoriaBank. 
 • Dacă alegi plata cu Cardul e și mai simplu: selectezi metodă de plata: Plătește cu Cardul, tastezi confirmă după care vei fi redirecționat automat către portalul de plăti cu cardul VictoriaBank. După finalizarea plății vei fi redirecționat înapoi către site-ul nostru. 
 • Nu vei achita niciun comision suplimentar la plata cu cardulNu contează ce tip de card ai, național sau internațional, Visa, MasterCard sau Maestro – le acceptăm pe toate! Plătind cu Cardul fii atent la suma necesară spre achitare! Dacă se cere să achiți doar voucherul, achita doar voucherul, iar suma cu reducere vei achita-o pe loc! Nu achita suma ofertei integrale, deoarece suma integrală trebuie să o achiți pe loc la ofertant/local/Companie afișată în oferta Ciupi! De exemplu: “Ia-ți voucherul Ciupi cu 50 lei și mai achita pe loc doar 200 lei în loc de 400 lei”- în acest caz tu trebuie să achiți cu Cardul doar 50 lei - prețul pentru voucher, iar restul sumei de 200 lei îl vei achita pe loc, Comerciantului.
 • În maxim 10 secunde plata efectuată de ține va fi confirmată de către procesatorul de plăti iar tu vei primi un email cu un link unde găsești voucherul. Pe el găsești notate instrucțiunile de folosire și datele de contact ale comerciantului.
 • De asemenea poți găsi voucherul achitat în Contul Meu, secțiunea Comenzi Achitate.  
 • Voucherul comandat este transmis pe emailul tău (care l-ai indicat la înregistrarea contului pe Ciupi) în maxim 10 minute din momentul recepționării plății.
 • Sunt mai multe motive, primul, dacă ai comandat 2 sau 3 vouchere, acestea se sumeaza și ai un singur cod spre achitare, și în caz că achiți doar un singur voucher din cele 2 sau 3 comandate, banii se vor duce direct în contul Ciupilei. În acest caz trebuie să intri în Comenzi Neachitate, să ștergi unul cîte unul voucherele care nu îți sunt necesare, iar cînd rămîne un singur voucher, e simplu - mai jos în Comenzi Neachitate sub voucher vei vedea "Schimbă metodă de plata", tastezi și indici achită cu Ciupilei (cu banii din cont). Imediat voucherul va fi achitat iar tu îl vei găși în Comenzi Achitate !
 • În cazul în care in procesul achitării a parvenit o eroare și voucherul va arată neachitat, banii care i-ați achitat îi găsiți în contul dvs ciupi.
E simplu să îți încarci contul Ciupi! La comandarea unui voucher și la achitarea acestuia, mergi la terminal și introduci pe codul primit de la comandarea voucherului o suma mai mare. Suma va fi încărcată automat în contul tău Ciupi, iar tu vei putea cumpără vouchere utilizînd banii din cont. Iar pentru viitor comandand și dețînând CiupiLei în contul tău Ciupi - la metodă de plata vei menționa: achita cu CiupiLei.
 • După ce ai primit voucherul prin email sau în Comenzi Achitate în contul tău Ciupi, tipărește-l pe hârtie sau prezintă-l pe telefonul mobil la localul specificat în Promoție. Atrage atenția la dată expirării voucherului (Voucher valabil până la...) și la alte detalii cum ar fi necesitatea unei programări telefonice, rezervări, orele de operare, etc. Poți folosi voucherul personal sau îl poți face cadou unui prieten. Nu este nevoie de buletin sau careva acte cînd mergi să utilizezi voucherul, deoarece pentru fiecare voucher există un cod unic și un cod de securitate conform căruia fiecare local duce evidență. 
 • Prezintă voucherul și bucură-te de oferta!
  Depinde de condițiile fiecărei promoții. Citește atent termenii voucherului. Unele promoții permit să achiziționezi mai multe vouchere, altele nu.
Foarte simplu. Accesezi acest formular și ne scrii despre afacerea ta. Un reprezentat Ciupi te va contacta în cel mai scurt timp!
Opțiunea „Ați uitat parolă” va trimite un mesaj către adresa de email cu care te-ai înregistrat, pentru a resetă parolă. Te rugăm să aștepți. Ar putea dura ceva timp până primești această notificare.
Accesînd secțiunea "Despre Ține" dezactivează opțiunea "Doresc să primesc pe email Ofertele Ciupi", nu uită de SALVEAZĂ.
 • Voucherele tale sunt disponibile în secțiunea „Comenzi achitate”, în colțul din dreapta-sus, imediat după ce te-ai logat.
 • Ai posibilitatea de a descarcă voucherul în format PDF sau de a-l vizualiza pentru imprimare directă. De asemenea îl poți descărca pe telefonul mobil.
 • Plata cu Cardul se face în deplină siguranță prin partenerul nostru în procesari de plăti: Victoriabank.
 • Achitarea prin terminale se face printr-o conexiune securizată plus la toate de fiecare dată cînd achiți comandă primești cec.
 • Lucrăm cu cei mai siguri parteneri: Netto Pro, Qiwi, MMPS și VictoriaBank.
 • Ne poți scrie un email sau ne poți contacta prin telefon la nr. 069553333.
 • Programul nostru este: Luni - Vineri, în intervalul orar 9:00 – 18:00.
 • Sunt mai multe opțiuni de a recomandă Ciupi unui prieten. La fiecare oferta ai link-uri dedicate prin care poți să-ți aduci prietenii prin intermediul Facebook, Odnoklasniki, Skype, Twitter, sau email.  
 • Pe pagină ta personală de recomandări vei găși un link unic pe care îl poți publică oriunde pe internet pentru a aduce noi utilizatori Ciupi și a cîștigă de fiecare dată cînd prietenul cumpără voucherul (în timp de 7 zile de la înregistrare) cîte 30 CiupiLei, iar prietenul tău cîștigă 10 CiupiLei. 
 • Ne rezervăm dreptul de a refuză ori de a retrage bonusurile în cazul unui abuz. 
În situația în care nu îți poți valorifica voucherul, ne vom asigura că îți vei primi banii înapoi în contul Ciupi. Trebuie doar să iei legătură cu Ciupi.md de luni până vineri, între orele 9:00 – 18:00, la numărul de telefon 069553333 sau prin acest formular de support.
Ciupimania SRL
Strada Florilor 8/4, oficiul 90
Mun. Chişinău, MD-2059
Republica Moldova

Ai o întrebare ?

Cere ajutor