Înapoi
Ofertă expirată

Relaxează-te pe deplin! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită doar 500 lei în loc de 600 lei pentru 1 ședință de masaj general + masaj facial cu durata de 70 min de la Imperial Massage

7 Cumpărate
Vizualizări: 2568
Astăzi: 1
1

Ofertă expirată

1 ședință de masaj general + masaj facial cu durata de 70 min la doar 500 lei

Promoția include:

Cu voucherul Ciupi poți alege următorul pachet:

 1. 1 ședință de masaj general + masaj facial cu durata de 70 min la doar 500 lei
 • Diagnostica întregului corp și depistarea problemei
 • Masaj pentru tonifiere sau relaxarea mușchilor la tot corpul.
 • TERAPIA manuală și întinderea mușchilor.
 • Oferta valabilă atât pentru femei cât și pentru bărbați

Termeni voucher: 

 • Poti comanda cate vouchere dorești
 • 1 voucher = 1 pachet conform «Promotia Include»
 • Program de lucru: Luni -Sâmbătă 09.00-21.00, Duminică 12.00-21.00
 • Adresa și nr de contact este indicat pe voucher
 • Toate pozele au caracter de prezentare
 • Voucherul îl prezinți printat, sau pe telefonul mobil, viber, sms, email, whatsapp, etc., iar bonul de plată îl păstrezi pentru tine.
 • Dacă ai intrebări la ofertă te rugam să le adresezi direct la numărul indicat în voucher sau la support clienți 
 • Informațiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare și tipar
 • In caz ca nu prezentați voucherul, achitați suma integrală fără reducere
 • Vendorul este direct răspunzător pentru produsul afisat în această pagină
 • Ciupi nu vinde produsele/serviciile/pachetele prezente în ofertele de pe site, ci pune la dispoziție platforma www.ciupi.md partenerului pentru vînzarea produselor/serviciilor/pachetelor respective direct către utilizatorul sau clientul final
 • Ciupi.md nu iși asumă răspunderea pentru eventuale încălcări sau nerespectări ale cerințelor specificate în ofertă 

Voucherul este valabil timp de 2 saptămîni din data procurării


Masaj facial relaxant pentru un aspect tânăr - 5 Beneficii

Masajul facial este o tehnică care a fost folosită de secole în multe culturi pentru a îmbunătăți aspectul pielii și pentru a promova starea generală de bine. Aceasta implică manipularea țesuturilor moi ale feței pentru a îmbunătăți circulația, a ameliora tensiunea și a promova relaxarea. În ultimii ani, masajul facial a câștigat popularitate ca modalitate naturală de a întineri pielea și de a promova un ten sănătos și strălucitor. 

 1. Unul dintre principalele beneficii ale masajului facial este că ameliorează tensiunea și reduce stresul. Fața este una dintre cele mai expresive părți ale corpului și este susceptibilă de a menține tensiunea și stresul. Când suntem stresați, avem tendința să ne încruntăm sprâncenele, să ne strângem fălcile și să strâmbăm ochii, toate acestea pot duce la dureri de cap, dureri de maxilare și chiar riduri în timp. Masajul facial poate elibera această tensiune și poate promova relaxarea, ceea ce poate ajuta la reducerea nivelului de stres. De asemenea, poate ajuta la promovarea unui somn mai bun, care este esențial pentru sănătatea generală și bunăstarea. 
 2. Masajul facial poate stimula fluxul de sânge către față, ceea ce poate ajuta la aducerea de oxigen și substanțe nutritive în piele. Acest flux sanguin crescut poate ajuta la reducerea umflăturii și la promovarea unui ten sănătos și strălucitor. De asemenea, masajul ajută la eliminarea toxinelor și a deșeurilor din piele, care pot contribui la un aspect plictisitor, obosit. Prin promovarea fluxului sanguin sănătos și eliminarea toxinelor, masajul facial poate îmbunătăți sănătatea generală și aspectul pielii tale. 
 3. Pe lângă promovarea unui flux sanguin sănătos, masajul facial poate îmbunătăți și drenajul limfatic. Sistemul limfatic joacă un rol crucial în sistemul imunitar al corpului nostru și în sănătatea generală. Este responsabil pentru eliminarea deșeurilor și a toxinelor din organism, iar atunci când devine lent, poate duce la umflături și umflături la nivelul feței. Masajul facial poate ajuta la stimularea drenajului limfatic al feței, ceea ce poate ajuta la reducerea umflăturilor și umflăturii și la promovarea unui aspect mai tineresc. 
 4. Un alt beneficiu al masajului facial este că poate ajuta la îmbunătățirea tonusului muscular al feței. Mușchii feței sunt foarte mici și delicati și pot deveni slăbiți și atrofiați în timp din cauza lipsei de utilizare sau a unei posturi proaste. Masajul facial poate ajuta la tonifierea și întărirea acestor mușchi, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea aspectului general al feței și la reducerea semnelor de îmbătrânire. 
 5. Masajul facial poate fi, de asemenea, o experiență relaxantă și plăcută. Poate fi o modalitate simplă și eficientă de a te răsfăța și de a promova îngrijirea de sine. A-ți acorda timp să ai grijă de tine și să te răsfeți cu un masaj facial poate ajuta la reducerea stresului și la promovarea unei perspective mai pozitive asupra vieții. De asemenea, poate fi o modalitate excelentă de a vă conecta cu ceilalți și de a împărtăși o experiență relaxantă împreună.

DESPRE COMPANIE

Imperial Massage Locație: str. Ciuflea, Milești 12/2, Centru, Chisinau Număr de telefon: 060886184

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Poza de profil
Николаева Екатерина
11.09.2023
Очень классный массаж, девушка делала и было очень круто. Правда меня не спросили, что за ваучер и не сделали массаж лица, да и раньше закончили массаж. Уточняйте какая именно у вас процедура перед началом.
Массаж был хороший, но впечатление испортилось в конце.