Înapoi
Ofertă expirată

Doriti gauri in urechi?! Ia-ti voucherul Ciupi si mai achita pe loc doar 350 lei in loc de 450 lei pentru Gaurire / Aplicare cercei copii - maturi

0 Cumpărate
Vizualizări: 1168
Astăzi: 1
0

Ofertă expirată

350 lei in loc de 450 lei pentru Gaurire / Aplicare cercei copii - maturi

Descrierea ofertei:

Cerceii infrumuseteaza femeia, ei accentueaza feminitatea si eleganta acesteea!


Promotia include: 

Cu un voucher beneficiezi de:

  • Gaurire
  • Anastezia
  • Aplicare cercei 
  • Cerceii nu sunt inclusi in pret

 


Termeni voucher:

  • 1 voucher = 1 gaurire
  • Voucherul este valabil cu programare telefonica la 068878686
  • Vendorul este direct raspunzator pentru produsul afisat in aceasta pagina
  • Toate fotografiile din oferta au character de prezentare
  • Voucherul Ciupi il prezinti printat, sau viber sau pe posta electronica,  bonul de plata il pastrezi pentru tine
  • In caz ca nu prezentati voucherul, achitati suma integrala fara reducere

La ce vârstă aplicăm cercei unui copil?

Aplicarea cerceiilor unui copil este o practică comună în multe culturi. Cu toate acestea, întrebarea când este potrivit să găurești urechile unui bebeluș rămâne controversată. Unii părinți aleg să-și străpungă urechile copilului la scurt timp după naștere sau în timpul copilăriei, în timp ce alții aleg să aștepte până când copilul este mai mare și pot lua singuri decizia.

Piercing-urile nu sunt mai dăunătoare pentru bebeluși decât pentru adulți și orice complicații ale unui piercing la ureche nu sunt determinate de vârstă. Se pot întâmpla oamenilor de toate vârstele.

Academia Americană de Pediatrie recomandă părinților să aștepte până când copilul lor are cel puțin șase luni înainte de a-și perfora urechile. Acest lucru oferă timp pentru ca sistemul imunitar al bebelușului să se dezvolte, reducând riscul de infecție.

Copiii mici pot ajunge să-și atingă urechile cu mâinile murdare, ceea ce poate duce la infecții. Un copil mai mare va avea mai multă disciplină pentru a evita să se joace cu urechile străpunse, deoarece sunt mai conștienți de ceea ce se întâmplă.

Poate fi o idee bună să așteptați până când bebelușul dumneavoastră primește vaccinul împotriva tetanosului pentru a găuri urechile. Alte vaccinuri nu vă protejează copilul împotriva germenilor asociați cu piercing-ul urechii. Infecțiile cu tetanos în sine nu sunt frecvente și riscul de a obține tetanos de la piercing-ul urechii este mic.

Mulți recomandă părinților, în general, să aștepte până la vârsta de 10-12 ani, atunci când copilul va face conștient alegerea – de a-și perfora sau nu urechile. După vârsta de 12 ani, urechile se vindecă mai greu, deși, tehnologiile contemporane sunt pe măsură să rezolve cu ușurință și această problemă.

Pe de altă parte, psihologii pentru copii afirmă că această procedură trebuie să fie făcută până la vârsta de un an și jumătate când copilul nu ține minte multă vreme durerea și nu are sentimentul fricii, sau, deja, la maturitate, când copilul face acest lucru absolut conștient.

Nu există într-adevăr nicio recomandare specifică pentru a-ți perfora urechile bebelușului. Depinde ce îți dorești pentru copilul tău. Puteți să vă consultați cu medicul pediatru dacă să aplicați cercei unui bebeluș, dar mulți recomandă ca bebelușul să aibă cel puțin trei luni.

Sfaturi de siguranță pentru găurirea urechii unui bebeluș

Iată câteva sfaturi de siguranță pe care trebuie să le luați în considerare atunci când vă duceți copilul să-I aplicați cercei:

  • Evitați să găuriți urechile unui nou-născut: dacă ați aplicat cercei unui nou-născut (sau un copil mai mic de trei luni) și s-a infectat cu febră, ar trebui internat la spital. Pentru a evita acest lucru, este sigur să așteptați puțin mai mult.
  • Utilizați cerceii potriviți: alegeți cercei care nu vor provoca o reacție alergică. Un bun exemplu de material hipoalergenic este argintul sau aurul.
  • Utilizați echipament steril: Asigurați-vă că persoana care face piercing-ul este calificată și folosește echipament sterilizat.
  • Păstrați cerceii noi timp de cel puțin șase săptămâni: nu schimbați sau îndepărtați cerceii în acest timp. Acesta permite rana să se vindece mai întâi. Până la sfârșitul celor șase săptămâni, ar trebui să curățați local în mod regulat pentru a preveni infecția.
  • Obțineți un sfat: cereți câteva sfaturi de la meșter despre cum să aveți grijă de locul de piercing și la ce ar trebui să vă așteptați după procesul de piercing.
  • Atenție la infecție: semnele care pot indica o infecție includ puroi, durere, roșeață și umflare timp de peste 24 de ore după piercing.
  • Alergii: Unii copii sunt alergici la aur și nichel, care sunt materiale comune pentru cercei. Atenție la semnele unei reacții alergice (mâncărime, umflare și înroșire a pielii din jurul rănii). Scoateți imediat cerceii dacă observați aceste semne.
  • Îngrijire ulterioară și curățare: trebuie să curățați și dezinfectați întotdeauna locul de piercing pentru a ajuta la vindecarea rapidă a rănii.
  • Nu găuriți cartilajul urechii: aceasta poate provoca o infecție mai gravă decât străpungerea lobului.
  • Evitați bijuteriile care atârnă: cerceii care atârnă se pot prinde cu ușurință de haine și lenjerie de pat. De asemenea, bebelușul dumneavoastră le poate scoate și ajunge să le înghită.
  • Ameliorarea durerii: perforarea lobului urechii poate fi dureroasă. Pot fi recomandate unele medicamente pentru durere.
  • Posibile complicații ale străpungerii urechilor copilului. Dacă piercingul nu este făcut corect, locul de piercing poate să nu se vindece și să dezvolte în schimb unele complicații. Unele dintre posibilele complicații includ: infecţie, reacție alergică, formarea cicatricelor cheloide, sângerare, sfâșierea urechii, deformarea auriculului (partea vizibilă a urechii).

Cum și unde găurim urechile?

Ideal ar fi să alegeți un salon de frumusețe care dispune de un medic-cosmetolog, sau o clinică de cosmetologie. Este interzis să găuriți urechile copilului acasă cu ajutorul acelor țigănești! Procedura se efectuează cu ajutorul instrumentelor sterile. Trebuie să fie sterilă și pielea. Cerceii din aliaj medicinal pot fi achiziționați direct la salon. Acest aliaj este hipoalergenic și inofensiv.

Meșterul de la salon trebuie să aibă studii medicinale, în caz contrar, nu poate efectua procedura. Preventiv, medicul examinează urechile, decide dacă nu sunt contraindicații și abia după asta se ia de instrumente. De față cu dumneavoastră se deschide cutia cu cercei sterili, se îmbracă mănușile și se prelucrează lobul urechiușelor și pistolul pentru urechi.

Procedura

Astăzi, nu se mai fac găuri în urechi cu ajutorul acelor medicinale – procedura este dureroasă și durabilă. Găurile în urechi se fac cu ajutorul unui pistol pneumatic medicinal – în el se ”încarcă” cercelul, care servește concomitent drept instrument de perforare și cercel. Pistolul înserează cercelul în ureche într-o secundă. Imediat după procedură, urechea este tratată cu peroxid de hidrogen, de obicei, de 3%, și este recomandat pentru a repeta procedura acasă de două ori pe zi. Totodată, cerceii sunt mutați înainte și înapoi pentru a forma bine canalul. Puteți să faceți mișcări circulare pentru ca în canal să nu se acumuleze secreții, sau să se dezvolte țesut de granulație și cicatrici. Se face acest lucru circa 10 – 15 zile până la vindecarea completă a rănilor.

Dacă locul perforării, sau altă zonă s-a înroșit, copilul are dureri sau eliminări din urechi, mergeți la același specialist care v-a perforat urechile pentru a exclude complicațiile și o eventuală infecție. De obicei, medicul recomandă tratament cu soluție slabă de permanganat de potasiu sau de alcool, rănile se vindecă.

În următoarele cinci zile după procedură se recomandă de a nu uda urechile și de a nu le atinge. De regulă, canalul se formează în decurs de o lună când rănile se vindecă complet. În această perioadă, nu este cazul să scoateți cerceii care au fost puși la clinică, cerceii noi pot trauma canalul care încă nu este format. După vindecarea completă a urechilor puteți să purtați orice fel de cercei.


DESPRE COMPANIE

Nika Style Locație: str Kogalniceanu 66 Număr de telefon: 068878686

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Nu sunt recenzii