Înapoi
Ofertă expirată

Curs alungire unghii + manichiură! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită doar 4500 lei in loc de 5500 lei pentru un curs individual de alungire unghii + manichiură combinată + diplomă + materiale incluse de la Centrul BACO

1 Cumpărate
Vizualizări: 5612
Astăzi: 4
0

Ofertă expirată

Curs individual de alungire unghii + manichiură combinată la doar 4500 lei

Descrierea ofertei:

Din respect și recunoștință  pentru toți clienții noștri asigurăm o ambianță plăcută și confortabilă de desfășurarea cursurilor, oferind posibilitatea tuturor elevilor de a beneficia de pauze pe durata lecțiilor, ceai și cafea. Invităm toți doritorii pentru a profita din plin de ofertele noastre.


Promoția include:

 • Curs individual de alungire unghii  +  manichiură combinată la doar  4500 lei
 • Lecțiile se desfășoară în mod individual sau maxim cu două persoane (primiți atenție maximă din partea profesorului)
 • Se lucrează direct pe modele pentru că punem accentul pe practică.
 • Toate materialele și instrumentele sunt incluse
 • La final obțineti diploma
 • Alungirea unghiilor cu gel pe forme
 • Corecția unghiilor
 • Acoperirea cu gel a unghiilor naturale
 • Dry, combi manicure (curățarea cuticulelor cu freză și combinată)
 • Design (french, tehnici desen, paiete, pietre)
 • Alungirea unghiilor cel mai bun instrument de sculpturare și evidențiere a unghiilor, care infrumuseteaza mâinile oricărei femei.
 • Cursul durează 6 lecții si cuprinde toata informația necesara, toate secretele acestei meserii.
 • Diplomele se eliberează în 3 limbi(română,rusă si engleză).
 • Ceai, cafea si dulciuri - din partea casei! 

Termeni voucher: 

 • Poți comanda câte vouchere dorești
 • Voucherul este valabil doar cu programare telefonică obligatorie la numărul indicat pe voucher, după achiziționarea voucherului
 • Numărul de telefon este indicat pe voucher
 • Toate pozele au caracter de prezentare
 • Pentru a beneficia de reducere arată obligatoriu voucherul direct de pe telefon atunci când mergi să folosești serviciul
 • Dacă ai întrebări la ofertă te rugam să le adresezi la numărul indicat în voucher

 

Voucherul este valabil timp de 2 saptămîni din data procurării


Avantaje:

 • Obtii calificare de specialist in extensii unghii
 • Poti profesa sau poti folosi pentru tine cunostintele acumulate  

Despre companie:

"Suntem un centru de instruire și formare profesională atât pentru elevi, studenți, cât și pentru adulți. Oferim cursuri și traininguri în domeniul alimentației publice, frumusețe, business și management. Oferim cel mai bun preț de pe piață!"

Centrul de Studii BACO" , fiind unul dintre prestigioasele centre de instruire din RM, cu o experiență  de 22 ani în domeniu, vă oferă cursuri de pregătire profesională.


Alungirea unghiilor cu gel – opțiune populară de manichiură

Alungirea unghiilor cu gel este una dintre cele mai populare și îndrăgite modalități de a obține o manichiură impecabilă care să dureze mai mult. Această procedură este un serviciu foarte solicitat deoarece mulți clienți optează pentru o alternativă mai naturală pentru alungirea acrilică, care este mai dăunătoare.

Un curs de alungire a unghiilor este o abilitate minunată pentru un tehnician de unghii care dorește să-și dezvolte abilitățile și o opțiune populară pentru cei care doresc să înceapă o carieră în această industrie.

Extensiile de unghii cu gel vs. unghiile acrilice: care este diferența?

Atât gelul, cât și gelul acrilic pot fi folosite pentru a crea extensii de unghii. Cu toate că au un aspect similar, procedura de realizare diferă mult. Cea mai mare diferența este structura: gelul are o structură densă și viscoasă, iar pentru acrilic trebuie să amesteci un lichid numit monomer și o pulbere (polimer) pentru a modela unghia artificială. O altă diferență constă în procesul de polimerizare, ușurința de îndepărtare și densitate.

Procesul de utilizare a gelului este cu siguranță mai rapid.  Acesta necesită expunerea la lumină LED sau UV, pentru a se usca. Sunt incredibil de ușori și provoacă cel mai mic disconfort. Extensiile de unghii cu gel, spre deosebire de alte proceduri de unghii, nu au miros. Nu vă dăunează unghiilor naturale; de fapt, îi protejează și îi ajută să crească. Extensiile de unghii cu gel oferă impresia de a fi mai naturale.

Gelul acrilic tinde să fie mai dur decât gelul obișnuit, ceea ce înseamnă, de asemenea, mai puțină flexibilitate. Ele pot fi, de asemenea, mai dăunătoare pentru unghii, mai ales că necesită mai mult efort în îndepărtarea prin înmuiere în acetonă și șlefuire.

De ce instrumente și materiale ai nevoie pentru o alungire cu gel:

Chiureta (pentru împingerea cuticulei), pile, buffer, pensule, unghii false sau șabloane pentru construire, șervețele speciale ce nu lasă scame, lampa Uv sau Led, Primer, Bonder, Base Coat, Gel de construie Uv/Led, Gel de culoare, Top Coat, Finish Cleaner, ulei pentru cuticulă.

Desigur, poți procura un kit cu toate instrumentele necesare, dar sfatul oricărui tehnician va fi să investești în materiale și instrumente calitative cum ar fi Mack’s Professional.

Cum să faci o alungire cu gel: tehnica aplicării

Pasul 1: Prelucrează cu antisepticul. Dezinfectează mâinile.

Pasul 2: Pregătește unghiile. Împinge cuticulele înapoi și scoate stratul lipicios al unghiei.

Pasul 3: Deshidratează unghia naturală cu Dehydrator (Nail Prep).

Pasul 4: Aplică într-un strat foarte subțire, doar pe unghia naturală Primer Acid sau Bonder Non Acid. Acest pas este foarte important întrucât acționează ca un adiziv dublu pentru ca gelul să se lipească mai bine pe unghia naturală.

Pasul 5: Aplică baza – Base Coat Gel și usucă în lampa UV/Led. Durata uscării pentru lampa UV este de 2 minte, iar pentru lampa Led este suficient 60 secunde.

Pasul 6: Formează și aplică șablonul. Dacă nu se primește nu te frustra. În acest video vei găsi toată informația utilă referitor la șabloane.

Pasul 7: Aplică o picătură de gel de construcție și fixeaz-o pe 1/3 a unghiei. Cu mișcări circulare întinde gelul spre stânga și spre dreapta. Această picătură fixează legătura între unghie și șablon. Usucă în lampă.

Aplică a doua picătură în centrul unghiei și cu mișcări circulare formează părțile laterale ale unghiei. Usucă în lampă.

A treia picătură o aplici în zona cuticulei (2mm de la cuticulă) și cu mișcări de netezire o duci în jos, apăsând ușor. Usucă în lampă.

Pasul 8: Îndepărtează șablonul și șterge stratul lipicios cu Finish Cleaner.

Pasul 9: Pilește forma dorită și bafează.

Pasul 10: Fii creativă! Alege o culoare sau creează un design.

Pasul 11: Acoperă cu un strat de gel Top Coat și usucă în lampă.

Ce trebuie să știi atunci când construiești unghii artificiale

Unghiile artificiale trebuie să îndeplinească mai multe cerințe cum ar fi: construirea corectă a apexului în zona de stres, curbele longitudinale uniforme, arca transversală simetrică, liniile laterale trebuie să corespundă și să creeze o linie dreaptă, grosimea materialului trebuie sa fie de 0.75 mm.

Atunci când aceste criterii de bază nu sunt considerate, unghiile alungite vor crăpa și se vor rupe și pur și simplu vor arăta așa cum îți dorești.

Un curs de alungire a unghiilor îți va oferi toate cunoștințele necesare pentru a crea cea mai stilată manichiură indiferent dacă le vei face acasă sau la salon!


DESPRE COMPANIE

Centrul de Studii BACO Locație: str. Titulescu 32 Număr de telefon: 076714000

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Nu sunt recenzii