Înapoi Expiră în: 60 zile 0 ore 32 min
0 lei Cumpără voucherul

Sugaring! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită pe loc doar doar 550 lei în loc de 900 lei pentru un pachet de epilare totală cu zahăr de la Kipfin

25 Cumpărate
Expiră în:
60 zile
0 ore
32 min
Vizualizări: 4151
Astăzi: 1
2

-50%
Economisești 550 lei Include prețul voucherului
Valoarea 1100 lei Prețul obișnuit, fără reducere Preț nou 550 lei Prețul redus, după procurarea voucherului

Epilat total cu zahăr la doar 550 lei

Promoția include:

 • Epilat total cu zahăr la doar 550 lei

Vă bucurați de senzație de prospețime și delicatețe zi de zi, până la 3-4 săptămâni!

https://www.facebook.com/profile.php?id=61551075417690


Termeni voucher:

 • Poți comanda câte vouchere dorești
 • 1 voucher = 1 pachet conform descrierii de mai sus
 • Programul de lucru: Luni – Vineri: 09:00 - 19:00, Sâmbătă: 09:00 - 14:00
 • Programare obligatorie la numărul de telefon 069176260, numai după achiziționarea voucherului
 • Voucherul îl prezinți printat, sau pe telefonul mobil, prin Viber, SMS, email, Whatsapp, etc., iar bonul de plată îl păstrezi pentru tine
 • Dacă ai întrebări la ofertă te rugam să le adresezi la numărul indicat în voucher
 • Informațiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare și tipar
 • Ciupi.md nu își asumă răspunderea pentru eventuale încălcări sau nerespectări ale cerințelor specificate în ofertă

 

Voucher valabil timp de două săptămâni din data procurării.


Ce este Sugaring?

Sugaring sau epilarea cu zahăr este o metodă populară de epilare cu o pastă combinată din zahăr, lămâie și apă. Este sigură, 100% naturală și nu folosește aditivi chimici.

Sugaring aderă numai la celulele moarte de keratina și la păr, astfel încât nu există șanse de deteriorare a pielii, lăsând pielea nu numai fără păr, ci și exfoliată și netedă.

Această metodă de epilare este cel mai puțin dureroasă, rapidă și sigură.

Pasta de zahăr poate fi preparată și acasă cu ingrediente ușor disponibile, iar modul de preparare este foarte simplu. Acestea sunt, de asemenea, disponibile pe piață gata făcute. Cu toate acestea, este foarte recomandat să vă îndepărtați părul de pe corp sub supravegherea unui estetician cu experiență, care îți inspectează pielea, exfoliază și adaptează procedura în funcție de tipul tău de piele.

Epilarea cu zahăr este mai bună decât epilarea cu ceară?

Motivul pentru care majoritatea preferă epilarea cu pastă de zahăr este din cauza numărului de beneficii pe care le oferă.

După epilarea cu zahăr părul care crește va fi mai fin și mai rar iar pielea va ramâne netedă. Zahărul oferă o exfoliere ușoară. Pasta de zahăr aderă la celulele moarte ale pielii care se află pe suprafața ei și ajută la reînnoirea aspectului pielii.

Aplicare:

O diferență cheie este direcția în care este tras părul. Pasta se aplica pe piele la temperatura corpului in raspar, adică în direcția opusă creșterii firului de par. Metoda permite zahărului sa penetreze foliculii și să-i lubrifieze. Zahărul nu se prinde de piele, ci doar de firele de par. Când pasta este îndepărtată, aceasta se smulge în direcția creșterii părului.

Deoarece epilarea cu ceară trage părul în direcția opusă creșterii, foliculii de păr se pot rupe cu ușurință în jumătate, pe când sugaring-ul lasă suprafața netedă și curată.

Disconfortul și gradul de durere resimțit este mai mic, aceasta fiind considerată una dintre cele mai blânde metode de epilare, recomandată chiar și pentru pielea sensibilă.

Pielea iritată este un indiciu al ruperii barierei, care se întâmplă din cauza tragerii dure în timpul epilării cu ceară. Pe de altă parte, ceara de zahăr aderă la firele de păr nedorite ale corpului și nu trage pielea împreună cu ea. În plus, pasta de zahăr este solubilă în apă, făcând procesul de curățare ușor după ședință.

Temperatura:

Pasta de zahăr nu este fierbinte! Pentru a utiliza ceară sintetică, amestecul trebuie să fie cald. În schimb, ceara de zahăr funcționează cel mai bine la temperatura camerei. Acest lucru mai convenabil și mai sigur, deoarece există mai puține șanse ca o persoană să se ardă.

Ingrediente:

Pasta de zahăr este hipoalergenică și potrivită pentru aproape orice tip de piele, iar ingredientele naturale din componența sa provoacă mai puține iritații.

Amestecul de zahăr este un agent non-comedogenic care nu înfundă porii, prin urmare, riscul de fire de păr încarnate și erupții este foarte puțin probabil.

Impactul asupra mediului:

Ceara de zahăr constă din ingrediente biodegradabile care se descompun ușor odată ce cineva le aruncă. În schimb, ceara sintetică nu este biodegradabilă și, prin urmare, este mai dăunătoare mediului.

Ce zone ale corpului pot fi epilate cu zahăr?

Sugaring-ul este suficient de blând pentru pielea delicată și poate fi aplicat pe orice parte a corpului (practic, oriunde te-ai epila cu ceară). Iată cele mai comune zone:

 • Față
 • Axile
 • Brațe
 • Bikini
 • Picioare

Care sunt reacțiile adverse?

Dacă o persoană folosește corect ceara de zahăr, aceasta prezintă puține riscuri.

Este posibil să aveți înroșire temporară, iritație și mâncărime imediat după ședința de sugaring. Aceste efecte secundare sunt destul de frecvente, dar nu uitați să rezistați tentației de mâncărime. Acest lucru ar putea crea cicatrici în piele.

Dacă pielea este foarte sensibilă, puteți dezvolta, de asemenea, umflături sau erupții cutanate oriunde a fost aplicată pasta.

Persoanele cu afecțiuni ale pielii preexistente ar trebui să discute cu un dermatolog înainte de a face această procedură.

Cât de dureros este?

Acest lucru depinde în totalitate de toleranța personală la durere. Pentru unii oameni, toate tipurile de epilare pot fi dureroase. Pentru alții, epilarea cu zahăr ar putea să nu fie deloc dureros.

Ce ar trebui să faceți înainte de programare?

Pentru a vă asigura că sesiunea se desfășoară fără probleme, există câteva lucruri pe care le puteți face înainte de programare:

 • Asigurați-vă ca firele de par sunt suficient de lungi.
 • Cu câteva zile înainte de programare, exfoliați ușor pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii.
 • Evitați bronzarea sau aplicarea cremelor cu retinoide cu cel puțin 24 până la 48 de ore înainte de programare.
 • Reduceți la minimum consumul de cofeină și alcool pentru a preveni strângerea porilor.
 • Înainte de programare, îmbracă-te cu haine largi, din bumbac, pentru un confort maxim.

Ce ar trebui să aveți în vedere imediat după programare?

După sugaring nu se recomandă, timp de 24 ore:

 • să faceţi baie
 • să frecventaţi bazinele, piscinele, saunele, băile
 • să faceţi sport şi eforturi fizice
 • să vă bronzaţi la soare şi în solar
 • să aplicaţi pe piele după epilare orice produse cosmetice care închid porii: deodorant, talc, pudră.

Cât vor dura rezultatele?

Depinde cu adevărat de cât de repede și de gros crește părul. După prima sesiune, aceasta va dura aproximativ 3 săptămâni.

Dacă faceți această procedură regulat, este posibil să descoperiți că procesul devine mai puțin dureros și că părul vă crește mai lent în timp.

Se recomandă să vă rezervați programările de epilare pe un program regulat de întreținere (la fiecare patru până la șase săptămâni) pentru a asigura cel mai bun rezultat și cel mai nedureros serviciu posibil.


DESPRE COMPANIE

Salon KipFin Locație: Str. Mircea cel Bătrân 21, Chișinău Număr de telefon: 069176260

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Poza de profil
M A
16.06.2023
Nu a lăsat nici un comentariu.

Poza de profil
rodelina20
27.07.2022
am beneficiat astazi de oferta, am ramas multumita. Se lucreaza atent si fara graba. Multumesc, Angela!