Înapoi
Ofertă expirată

Adaugă lumină părului tău! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită 1000 lei în loc de 1400 lei pentru Vopsirea părului dupa tehnica Balayage, Shatush, Airtouch, Babylights + vopsea inclusă de la Viorica Style & Beauty

14 Cumpărate
Vizualizări: 5360
Astăzi: 1
1

Ofertă expirată

Balayage, Shatush, Airtouch, Babylights + vopsea inclusă + lucrul meșterului la doar 1000 lei

Promoția include:

Oferta include:
Achită 1000 lei în loc de 1400 lei pentru lungimea părului mai scurt de umeri 
Achită 1300-1500 lei în loc de 1800 lei pentru lungimea părului mai jos de umeri
Achită 1500-2000 lei pentru păr lung
 
 • Lucrul meșterului 
 • Vopseaua inlcusă
 • Mască tratament 
 • Tunderea vârfurilor despicate
 • Sfaturi referitoare la îngrijirea părului 
 • Procedura durează 4-5 ore 
 • Sector centru 
 • Avantaje!!! Posibilitatea purtării nuanței mai mult timp fără corectie!!! 
 • În urma procedurii părul NU SE DETERIOREAZĂ!!! 
 • Programarea obligatorie preventiva dupa achiziționarea voucherului la numărul 068443030
 • Prețul poate fi diferit și pentru părul care a fost vopsit în nuanțe închise, în condiții casnice 
 • Lucrările din poze aparțin meșterului
 • https://www.facebook.com/viorica.style.beauty
 • https://www.instagram.com/leahu.viorica/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D&fbclid=IwAR2ukUHN4cfCLXu_l8jnxeyh4GwC62zFA7Pjwu0lunZebkyo4t0JdblOJkE

Termeni voucher: 

 • Poți comanda 10 vouchere pentru tine sau pentru a face cadou
 • 1 voucher = 1 procedură de vopsire
 • Programul de lucru Luni-Duminică  9:00-17:00
 • Toate pozele au caracter de prezentare
 • Numărul de telefon și adresa sunt indicate pe voucher
 • Voucherul îl prezinți printat, sau pe telefonul mobil, viber, sms, email, whatsapp, etc., iar bonul de plată îl păstrezi pentru tine.

Voucherul este valabil timp de 2 saptămâni din data procurării

 


Tehnica balayage, ombre și sombre – care este diferența?

Vopsirea părului este întotdeauna o modalitate unică de a vă evidenția și de a reda o viață nouă părului.

Există tehnici și metode diverse pe care le puteți folosi atunci când vă vopsiți părul. În loc să vă limitați la o singură culoare, luați în considerare utilizarea uneia dintre numeroasele tehnici care vă poate oferi stilului un impuls dinamic.

Balayage, ombre, sombre, există atât de mulți termeni noi de vopsire a părului, încât este greu să ții pasul cu toate.  Toate sunt tehnici de vopsire, dar cu diferențe cheie. Termenii pot părea complicati, așa că haideți să dezvăluim unele dintre cele mai populare tehnici de vopsire a părului pentru a vă ajuta să le înțelegeți mai bine.

CE ESTE BALAYAGE?

Balayage este un termen francez, care înseamnă „a picta” sau „a mătura” și este numit așa pentru amestecarea artistică a mai multor culori pentru a crea un efect frumos, de gradient.

Balayage, cunoscut și sub denumirea de tehnica de pictare manuală, este atunci când frizerii luminează firele de păr selectate atent în două sau trei tonuri pentru a obține un aspect foarte natural. Această tehnică este, în esență, evidențierea nuanțelor mai deschise cu cele mai închise. Nuanțele deschise și întunecate creează o intensitate de durată care uimește în orice mod în care o stilați.

Aplicarea începe departe de la rădăcini și devine treptat mai grea pe măsură ce se deplasează de-a lungul secțiunii, culminând cu aplicarea cea mai intensă de decolorant la vârfuri. Astfel, partea inferioară rămâne mai închisă, ceea ce oferă părului un efect dimensional foarte natural.

Rezultatul este un aspect moale, sărutat de soare, care se integrează cu ușurință pe măsură ce părul crește mai lung. Respectiv, acest tratament presupune o întreținere redusă deoarece culoarea subtilă nu se va transforma în linii dure.

Balayage poate fi făcut pe orice culoare de păr, de la părul blond la părul roșu până la părul șaten, deși de obicei nu este prima alegere pentru brunetele super întunecate. Este frumos pe părul lung și pe părul de lungime medie. Este cel mai potrivit pentru cei cu rădăcini mai închise, dar este, în mod similar, o tehnică puternică pentru oricine dorește să încerce culori vibrante.

Deoarece balayage este o tehnică de pictură manuală, arta stilistului permite multe variații și compoziții frumoase de culoare. Un stilist poate combina mai multe nuanțe pentru un rezultat strălucitor, dimensional. Dacă părul tău este întunecat, poți opta pentru o tehnică de folilayage. În folilayage, firele de păr aplicate în loc să fie lăsate să se proceseze în aer, sunt învelite în folie, care oferă mai multă căldură și, prin urmare, amplifică procesul de iluminare.

CE ESTE OMBRE?

Ombre este un cuvânt francez care înseamnă umbrit sau umbrire. Ombre este o tehnică de colorare a părului în gradient care este uneori confundată cu Balayage.

Orice culoare poate fi folosită în tehnica Ombre în două tonuri, dar este obișnuit să vedeți o progresie de la rădăcinile mai închise la o culoare mai deschisă la vârfuri. Adesea, secțiunea de sus, întunecată, este nuanța naturală a părului, iar secțiunea de jos este luminată cu decolorant

Stiliștii părului trebuie să țină cont de nuanța părului clienților lor pentru a alege cea mai bună nuanță personalizată pentru rezultate frumoase.

Dacă doriți un effect mai dramatic, această tehnică este o modalitate eficientă de a adăuga culori vibrante la vârfurile părului. O coafură ombré poate fi, de asemenea, orice combinație de culori - blond natural, maro sau roșu, sau ceva neconvențional precum roz, albastru, verde sau violet. Este versatil, personalizabil și potrivit pentru majoritatea părului lung și mediu.

Un mare plus a tehnicii Ombre - este prietenoasă cu bugetul. Nu trebuie să o retușați foarte des, deoarece secțiunea de sus rămâne întunecată. Aspectul general al vopsirii părului ombré se poate schimba pe măsură ce părul vă crește, ceea de ce se bucură mulți clienți!

Balayage și ombre

Modul în care sunt realizate cele două tehnici de evidențiere este una dintre principalele diferențe dintre ombre și balayage. Pentru ombre, se folosesc folii pentru a obține aspectul mai întunecat. Balayage, însă, este pictat manual pentru a arăta ca și cum soarele ți-a evidențiat în mod natural părul fără folii. Ombre este un concept de vopsire născut din balayage, o versiune a diferitelor forme.

Balayage este o tehnică, în timp ce ombre este un aspect final. Coloristul tău va folosi tehnica balayage pentru a obține ombre.

Sombre

Sombre este prescurtarea pentru „Ombre subtil” și este unul dintre look-urile noastre preferate. Culoarea părului Sombre folosește aceeași tehnică și amestecare ca și culoarea părului ombre, dar culorile folosite sunt mai asemănătoare, așa că diferența dintre ele este subtilă.

Este o tehnică de evidențiere care realizează o tranziție treptată a culorii. În loc de o tranziție drastică, cu contrast ridicat de la blond deschis la maro închis, culorile sombre ar putea trece de la un blond caramel la un maro castaniu. La rădăcini se lasă culoarea naturală, apoi se adaugă o culoare puțin mai deschisă la vârfuri, cu o tranziție moale între culori.

Acest aspect cu contrast scăzut este foarte asemănător cu balayage.

 

Beneficiile părului Sombre

 • Părul Sombre poate ajuta la sănătatea părului tău, deoarece îți permite să decolorezi părul doar o data pe an.
 • Necesită o întreținere redusă.
 • Se asortează bine cu toate tonurile de piele - închis, măsliniu, deschis - și culorile de păr.
 • Este o modalitate deosebit de grozavă pentru blondele închise de a deveni mai deschise, fără a-și schimba culoarea naturală.
 • Rădăcinile își păstrează de obicei culoarea naturală cu o culoare puțin mai deschisă la capete.

Dacă sunteți în căutarea unei culori de păr mai moale, mai subtilă și mai naturală, atunci tehnica Sombre este cea mai potrivită pentru dvs. De asemenea dacă vreți să economisiți sau să nu vă decolorați părul prea des, atunci Sombre este alegerea perfectă, deoarece nu va trebui să monitorizați creșterea.

 

 


DESPRE COMPANIE

Viorica style & beauty Locație: Str. Ion Inculet 10 A Număr de telefon: 068443030

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Poza de profil
G Elena
16.03.2021
Foarte foarte multumita! Viorica lucreaza foarte atent si calitativ.