Înapoi
Ofertă expirată

Ceai Adevarat! Ia-ti voucherul Ciupi cu 20 lei si mai achita pe loc doar 149 lei in loc de 300 lei pentru 400 gr. de Ceai Chinezesc Natural cu fructe si flori + Livrare Gratuita de la Tea Time - Reducere 50%

5 Cumpărate
Vizualizări: 1795
Astăzi: 2
0

Ofertă expirată

149 lei in loc de 300 lei pentru 400 gr. de Ceai Chinezesc Natural cu fructe si flori + Livrare Gratuita de la Tea Time - Reducere 50%

Descrierea ofertei:

Savureaza Ceremonia Ceaiului Natural! Rece sau fiebinte tu alegi cum sa il pregatesti! Placerea  gustului unic iti va incinta simturile garantat! 


Promotia include:

400 gr Ceai Chinezesc Natural cu fructe si flori din sortimentul de mai jos:

 

  1. Ceaiul Ginseng Oolong
  2. Flori Camellia
  3. Flori Crizantema
  4. Fructele Gouji
  5. Fructele Hawthorn
  6. Ceaiul Jasmin
  7. Ceaiul Keemun
  8. Ceaiul Lychee
  9. Ceaiul Milk Oolong
  10. Ceaiul Oolong
  11. Ceaiul Pu-erh (puer)
  12. Flori Roselle (Karkade)
  13. Ceaiul Sencha
  14. Ceai Yunnan big leaves
  15. Flori Osmanthus

 

Repere:

  • Impachetare Speciala
  • Ceaiul se prezinta granulat, flori uscate intregi
  • Ceaiul este natural, importat direct din China
  • Tara de provenienta: China  
  • Cumparatorul poate combina ceaiurile dupa preferinta, spre exemplu 2 pozitii a cite 200 gr. sau 1 pozitie + adausuri
  • Livrare gratuita doar in raza orasului Chisinau


Termeni voucher:

  • Poti comanda 6 vouchere pentru tine sau pentru a le oferi cadou
  • 1 voucher = 400 gr de ceai chinezesc
  • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica la 060408112, 060020303
  • Vendorul este direct raspunzator pentru produsul afisat in aceasta pagina
  • Programul de Lucru: Luni - Duminica 8:00 - 22:00 
  • Voucherul Ciupi il prezinti printat, bonul de plata il pastrezi pentru tine  
  • Voucherul este valabil incepand cu 15 decembrie 2013

 

Voucher valabil pana la 15 ianuarie 2014


Afla mai multe:

Osmanthus, cu denumirea populara de maslin dulce, este o planta asiatica perena, raspandita in zona temperata calda. Gui hua este numele in mandarina al acestei plante si se traduce literar prin ”floare de scortisoara”sau ”floare de cassia”. In plina floare, osmanthus tenteaza cu o mireasma de piersica.Florile uscate pastreaza izul dulceag si pot fi utilizate in deserturi, ceaiuri, parfumuri, chiar si in produsele de ingrijire corporala – pentru deschiderea culorii pielii. Florile Osmanthus au un miros irezistibil, este imposibil sa nu ramii fermecat pe de o parte de complexitatea si pe de alta parte de delicatetea sa, odata ce i-ai simtit aroma si gustul delicat, rafinat nu- i vei putea ceda.

 

Yunnan big leaves este produs in principal in partile sud-vest de provincia Yunnan, cum ar fi in Fengqing, Lincang, Menghai si altele. Este un ceai de calitate, cu frunze mari, cu o aroma si un gust mai puternic. Calitatea infuziei este data de culoarea sa inchisa. Gustul este dulceag cu o tenta condimentata. Secretul chinezesc al sanatatii perfecte Ceaiul negru Yunnan big leaves are un nivel scazut de cofeina, iar beneficiile sale nu sunt de ignorat. Consumul de ceai negru intensifica circulatia sangelui catre creier. Este de asemenea dovedit stiintific ca ceaiul negru reduce acizii stomacali si, astfel, poate chiar preveni gastrita.

 

Ceaiul SENCHA, o varietate a ceaiului verde,care se poate servi indiferent de anotimp este originar din Asia. Ceaiul verde se prepara diferit de celelalte ceaiuri, ale caror Frunze sunt lasate sa fermenteze. Dupa culegere, frunzele de ceai verde

sunt uscate imediat, obtinandu-se astfel un continut mai scazut de teina. Prin urmare, datorita continutului sau scazut de teina, ceaiul verde este mult mai putin excitant decat ceaiul negru. O alta consecinta a uscarii frunzelor de ceai culese, este faptul ca ceaiul verde are un continut ridicat de vitamine. Ceaiul verde contine in abundenta vitaminele A, B, E, C, precum si minerale ca fier, calciu, fosfor si potasiu. 

 

Flori Roselle (Karkade) Hibiscus- renumita pentru frumusetea ei dar despre care prea putini stiu ce beneficii fantastice are asupra organismului nostru, folosit in infuzii si nu numai. Floarea de hibiscus sub denumirea stiintifica"Hibiscus sabdariffaare"are beneficii incredibile pentru sanatate si frumusete. Ceaiul de hibiscus ofera o aroma delicioasa, asemanatoare afinelor, cu un parfum deosebit. Are o culoare rosie distincta, vibranta, naturala, data de polizaharidele acide si de glicozidele flavonoide continute. Acest ceai nu contine cafeina si ofera numeroase beneficii pentru corpul uman, precum reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului si chiar a greutatii.

 

Ceaiul Pu-erh sau Puer se obtine din frunzele foarte mari ale unei specii de Camellia Sinensis si are o traditie de peste 1000 de ani. Pu-Erh este denumit si ceaiul imparatilor sau comandantilor. In timpurile stravechi, soldatii beau ceai Pu-erh inainte de batalii pentru a castiga putere si a avea incredere ca vor castiga batalia. Astazi, Pu-erh este un ceai foarte popular in randul oamenilor de business din intreaga lume, deoarece creste nivelul de concentrare, este eficient pentru momentele de negocieri intense sau cand sunt de luat decizii importante.

 

Ceaiul Oolong  (cunoscut si sub numele de wu-long) este originar din provincia Fujian din China.Este un ceai cu o usoara aroma de fructe, de tarie medie care combina proprietatile ceaiului verde cu cele ale ceaiului negru.Este recunoscut ca vand cea mai buna aroma dintre toate ceaiurile, gustul sau deosebit fiind oarecum asociat cu prospetimea ceaiului verde . Procesul de fermentatie a ceaiului Oolong este oprit undeva intre ceaiul verde si cel negru. Ceaiul oolong mai este denumit si ceai semi-fermentat.

 

Ceaiul Milk Oolong "Oolong" inseamna in limba chineza "Dragonul negru".  Sub acest nume este cunoscut de secole acest sortiment de ceai, care printr-o productie speciala se afla intre ceaiul verde, nefermentat si ceaiul negru bine fermentat,din care rezulta asa numitul ceai pe jumatate fermentat. Milk Oolong este un ceai verde oprit din fermentatie cu aburi de lapte. Acest ceai se bucura de o popularitate mare in multe tari. Se foloseste in ceremoniile de ceai din China.

 

Ceaiul Lychee este un amestec de ceai negru dulce fructat din China. In timpul uscarii frunzelor de ceai, acestea sunt aromatizate intr-un mod traditional si natural cu flori si coaja de lychee. La sfarsitul procesului de productie sunt sortate din nou.  Rezultatul fiind un ceai aromat delicat si fin. Ceaiul negru Lyche este un ceai delicious pentru a incepe o zi frumoasa.

Ceaiul Keemun isi are inceputurile in anul 1875 in localitatea Qimen, care face parte din provincia chineza Anhui. Acesta este produs doar din mugurii mici de primavara, iar aroma este una distincva, o combinatie intre pin, prune uscate si usoare note florale. Gustul ceaiului este unul echilibrat si, totodata, unic, insa poate fi mai amar in functie de soiul de ceai. 

 

Ceaiul Jasmin este din Orient, ca popularitate, echivalentul ceaiului Earl Grey in Occident. Calitatea ceaiului verde este foarte importanta in realizarea acestui sortiment, deasemenea si procesul propriu-zis de aromatizare. In timpul fermentatiei ceaiului de jasmine, florile sunt zilnic indepartate cu grija, dupa ce sunt lasate in contact cu frunzele de ceai verde, cateva nopti la rand. Acest procedeu confera calitate exceptionala ceaiului.

 

Ceai chinezesc "Fructele Howthorn" - Gherginul .Gherghinul este un arbust spinos, care creste prin cranguri si pe langa marginea padurilor. Se gaseste din regiunile de stepa unde formeaza tufisuri, pana in zona de deal si chiar de munte. In Orient, se foloseste mai mult ca fruct decat ca flori sau/si frunze. Fructul seamana cu un mar paduret, ca forma si marime, rosu la culoare. Gherginul are un gust dulce acrisor, cu o natura calda din punct de vedere energetic si actioneaza asemanator acupuncturii, in mod direct asupra meridianelor energetice ale splinei, pancreasului, stomacului si ficatului.

 

Fructele Gouji Goji este un arbust din Familia Solanaceae, cu frunze cazatoare cu dimensiunile coroanei de aproximativ 2,5×2 m, cu viteza de crestere medie de 0.5m/an la maturitate, in conditii de crestere optime. Goji infloreste incepand din luna iunie si fructifica incepand cu luna august avand perioade cand are si flori si fructe. Florile sunt hermafrodite si sunt polenizate de albine. Fructele sunt mici, de culoare portocalie, alungite, dulci. dinastiei Tang. Medicina Traditionala Chinezeasca o recomnada in boli cronice ale ficatului, rinichiului, in diabet zaharat, in hipertensi--une, in echilibrul Yin-Yang, etc.Fructele Goji pot fi consumate sub forma de fructe uscate, ceai, Ingredient in salate, supe, ingredient in prajituri, ciocolate, inghetate.

 

Ceaiul Ginseng Oolong este cunoscut si ca “ceaiul regelui”.Acesta este un amestec de ceai Oolong fin si ginseng de calitate. Este un ceai mai rar intalnit in afara magazinelor de specialitate dar veti remarca gustul specific inca de la prima savurare. Primele infuzii de ceai rezulta intr-o mixtura savuroasa intre gustul intens dulce de Oolong si o acrime usoara de ginseng.

 

Flori Crizantema - Ceaiul de flori de crizantema este o bautura perfecta de vara pentru oricine, are efect racoritor asupra organismului. In China este considerat unul dintre cele mai populare ceaiuri de plante, fiind folosit de mai bine de 2000 de ani.

 

Flori Camellia sunt originare din regiunile tropicale si subtropicale din China. De la aceasta planta se recolteaza frunzele tinere, iar ceaiul verde se obtine prin uscarea la cald a acestor frunze. De asemenea, ceaiul se poate obtine din muguri. Acestea au un gust dulce si o aroma rafinata si delicata. Camelia are multiple beneficii,datorita continutului de antioxidanti si vitamine (A, D, E).


DESPRE COMPANIE

Tea Time Locație: Livrare gratuita in or. Chisinau Număr de telefon: 060408112, 060020303

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Nu sunt recenzii