Înapoi
Ofertă expirată

Look nou pentru mașina ta cu tonare auto! Cumpără voucherul Ciupi și mai achiți pe loc 600 lei în loc de 850 lei pentru tonare auto a geamurilor: peliculă cu strat protector UV + procedura de tonare.

51 Cumpărate
Vizualizări: 21823
Astăzi: 11
1

Ofertă expirată

Tonare auto a geamurilor mașinii la doar 600 lei

Descrierea ofertei:

Protejează-ți mașina de razele toride ale sezonului fierbinte!


Promoția include:

 • Poti alege din cele 2 poziții de tonare a geamurilor autoturismelor (geamurile pasagerilor din spate plus geamul din urmă):

1.   Pachet profesional de tonare a sticlelor automobilelor cu pelicula Koreană - achiți 600 lei în loc de 850 lei

 • 1 strat protector de raze UV
 • Termen de garanție 2 ani
 • Rezistență maximă la zgîrieturi
 • Durata serviciului de tonare durează aproximativ 1 oră
 • Oferta valabilă pentru autoturisme cu o complexitate a formelor și dimensiunilor geamurilor reduse

2.   Pachet profesional de tonare a sticlelor automobilelor cu pelicula Americană achiți 1000 lei în loc de 1400 lei

 • Modele disponibile: ASWF, Johnson, Sungard
 • 3 straturi protectoare de raze UV
 • Termen de garanție 5 ani
 • Sistemă avansată anti-scratch
 • Nu se decolorează dupa spălare
 • Durata serviciului de tonare durează aproximativ 1 oră
 • Oferta valabilă pentru autoturisme cu o complexitate a formelor și dimensiunilor geamurilor reduse

Atenție! Oferta se aplică doar pentru mașinile din clasa sedan, universal, crossover. Exemple de modele de autoturisme ce se pot include in această ofertă: Toyota Corolla/Auris, Hundai Getz, Kia Rio, Seat Ibitza, Volkswagen Polo/Golf, Opel Corsa, RAV 4, BMW X3, Audi Q5.

În caz că mașina ta face parte din categoria autoturismelor cu geamuri de suprafață mare și formă circular complexă coordonează neapărat cu partenerul prețul adițional al serviciului de tonare!


Termeni voucher:

 • 1 voucher = 1 tonare conform "Promoția Include"
 • Programul de Lucru: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00, Sâmbătă 09:00-13:00, Duminică zi liberă.
 • Dupa achitare voucher te rugăm să te programezi la numărul indicat în voucherul achitat
 • Numărul de contact și adresa companiei vor fi indicate pe voucher.
 • Dacă ai intrebări la ofertă te rugam să le adresezi direct în forum sau la nr indicat în voucher
 • Pentru a putea beneficia de ofertă, voucherul Ciupi îl prezinți obligatoriu printat, viber, poșta electronică, iar bonul de plată îl păstrezi pentru tine
 • In caz că nu prezinți voucherul, achiți suma integrală fără reducere
 • Voucherul poate fi folosit doar o singură dată
 • Vendorul este direct răspunzător pentru produsul afișat în această pagină
 • Ciupi.md nu iși asumă răspunderea pentru eventuale încălcări sau nerespectări ale cerințelor specificate în ofertă 

 

Voucher valabil timp de două săptămâni din data procurării.


Tonarea geamurilor mașinii - ce trebuie să știi?

O mașină reflectă stilul tău de viață, personalitatea și chiar și starea financiară, dar cel mai important - este o investiție în siguranța ta și a familiei tale. Una dintre cele mai bune modalități de a ne proteja este tonarea geamurilor auto ceia ce prezintă aplicarea unei pelicule subțiri și transparente pe parbrizul și geamurile laterale ale mașinii.

Care sunt beneficiile tonării geamurilor mașinii?

   1. Protejează de razele UV

Un beneficiu important al tonării geamurilor este capacitatea lor de a îți proteja sănătatea. Scopul este de a reduce căldura din interiorul vehiculului, blocând până la 99% din pătrunderea razelor ultraviolete dăunătoare care pot cauza probleme de sănătate precum:

 • Cancer de piele
 • Riduri
 • Leziuni ale pielii
 • Semne de îmbătrânire accelerată. 

   2. Îți protejează mașina de lumina dăunătoare a soarelui

Când lumina soarelui intră prin geamurile unei mașini, căldura și razele UV pot provoca deteriorarea interiorului mașinii. Aceasta include tapițeria care se decolorează. Razele solare sunt suficiente pentru a provoca daune majore scaunelor tale scumpe din piele. Razele UV îți pot deteriora mașina în același mod în care pot deteriora pielea umană.

Pelicula va reflecta cea mai mare parte a căldurii solare și a luminii vizibile (alte 50 la sută din cauzele decolorării), dar restul cauzelor de decolorare – inclusiv vapori chimici, lumina interioară, materiale de curățare și umiditate – nu pot fi controlate prin tonarea ferestrelor.

   3. Oferă mai multă siguranță

Tonarea geamurilor auto menține mașinile mai sigure. Dacă geamurile unei mașini sunt prea reflectorizante, aceasta va provoca strălucire și va obstrucționa vederea șoferului în anumite situații, cum ar fi atunci când conduci spre apus sau răsărit. Filtrarea luminii poate aduce beneficii vederii în timpul călătoriei.

Geamurile tonate pot reduce, de asemenea, strălucirea de la farurile cu LED-uri prea luminoase din oglinda retrovizoare.

   4. Este mai sigur pentru copii

Tonarea geamurilor poate ajuta, de asemenea, să mențină copiii în siguranță în mașină. De exemplu, dacă aveți un scaun de mașină pentru copii pe bancheta din spate, geamurile mașinii ar trebui să fie tonate pentru a le proteja de razele UV și de strălucire.

   5. Economisești energia

Tonarea geamurilor mașinii blochează atât lumina ultravioletă, cât și cea infraroșie. Ambele sunt responsabile pentru excesul de căldură din interiorul mașinii în lunile fierbinți. Prin blocarea acestor raze, mașina va fi mai rece. Cu ajutorul reglării temperaturii din interiorul mașinii, nu va fi atât de necesar să pornești mereu condiționerul. Deci, nu numai că mașina ta va fi mai confortabilă pentru a conduce, dar va fi și mai economică.

   6. Mai puține daune cauzate de grindină

Pelicula de tonare adaugă un alt strat de protecție geamului mașinii tale, protejându-ți astfel mașina de daunele cauzate de grindină. Furtunile de grindină sunt larg răspândite și adesea vor lăsa urme în geamurile mașinii. Geamurile tonate vor ajuta la diminuarea forței unei furtuni de grindină care afectează mașina ta.

   7. Ajută să menții intimitatea în mașină

Mulți oameni nu se simt confortabil dacă cineva poate vedea în interiorul mașinilor lor. Tonarea geamurilor poate ajuta la blocarea acestor priviri indiscrete, făcând mai dificil pentru cei din afara mașinii să vadă în interior.

   8. Mai multă securitate auto

Tonarea geamurilor auto este o modalitate excelentă de a vă proteja mașina de spargeri. Hoții caută adesea obiecte de valoare în interiorul mașinii, ceea ce înseamnă că vor petrece mai mult timp încercând să le găsească atunci când este mai puțin vizibil. Aceasta însă nu va împiedica complet un hoț să spargă geamul și să între în mașină. Va fi doar nevoie de mult mai mult efort și materiale pentru ca să obțină intrarea.

   9. Mașina arată mai frumos

Tonarea geamurilor mașinii poate ajuta să confere mașinii tale un finisaj frumos. Îi va oferi acel aspect elegant și lustruit. De asemenea, geamurile tonate sunt o modalitate ieftină de a face orice interior de mașină să se simtă mai luxos.

De menționat că pelicula pentru ferestre nu neapărat le va întuneca cu adevărat. Acestea au o varietate de nuanțe (cu cât sunt mai întunecate, cu atât mai multă căldură solară reflectă), cele mai multe dintre ele sunt foarte ușoare și aproape invizibile.

Care sunt dezavantajele tonării auto?

Deși există multe beneficii, există și unele dezavantaje pe care ar trebui să le luăm în considerare. De exemplu, înainte de a îți tona geamurile, e necesar sa fie luată în considerare vizibilitatea.

Unul dintre motivele pentru care polițiștii confrontă oamenii pentru nuanțe închise la culoare este că poate interfera cu vederea. Ca urmare, poate apărea un accident.

S-ar putea să nu crezi că aceasta este o problemă în timpul zilei, când afară este soare. Noaptea, totuși, s-ar putea să ai dificultăți în a vedea o mașină care se apropie. De asemenea, poate cauza probleme în timpul apusului sau a vremii furtunoase.

Asigură-te că sunt luate în considerare legile specifice referitor la gradul de umbrire a geamurilor.

De asemenea, poate fi dificil să elimini pelicula de pe fereastră odată aplicată, așa că este mai bine să planifici din timp decât să trebuiască să faci modificări mai târziu.

Pelicula trebuie aplicată corect, în caz contrar poate avea bule sau poate începe să se dezlipească. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci singura opțiune este să fie eliminată pelicula deteriorată și să o aplici din nou.

De aceea, merită să obții un produs bun de la un furnizor de calitate. Atunci când este aplicată corect, tonarea ferestrei poate fi foarte durabilă și poate chiar ajuta la întărirea geamului. În caz de accident, chiar și un strat mic de peliculă poate face diferența!

Ce ar trebui să faci după tonarea geamurilor mașinii?

După ce pelicula este aplicată, ar trebui să aștepți câteva zile înainte de a curăța și a da jos geamurile, deoarece adezivii care țin pelicula pe geam necesită timp să se usuce. Pe măsură ce se usucă, pelicula va fi ținută în siguranță la loc. Dacă ar fi să cobori geamul înainte să se usuce, s-ar putea mișca sau zgâria. Lăsă geamurile rulate cel puțin două până la patru zile.

Fii răbdător cu bulele de pe peliculă, acestea sunt mult mai probabil să fie cauzate de umiditate și ar trebui să se evapore în câteva zile.

După aplicarea peliculei, fereastra este de obicei curățată de către instalator. La curățare, se recomandă să fie folosit un prosop de hârtie moale și orice produs de curățare fără amoniac. Ar trebui să aștepți cel puțin 72 de ore pentru a curăța geamurile după tonare. După ce au trecut primele câteva zile, poți trece la un program obișnuit de curățare a ferestrelor și spălare auto. Poți folosi o soluție de casă de apă cu oțet, care va fi ușor de făcut și îți va economisi bani, deoarece nu este nevoie să cumperi un produs de curățare. Alternativ, poți folosi un detergent de sticlă, atâta timp cât confirmi că produsul de curățare ales nu conține amoniac. În cazul geamurilor fumurii extrem de murdare, poți folosi puțin săpun de spălat vase și apă caldă.


DESPRE COMPANIE

Tonare Auto Chișinău Locație: Sect. Poșta Veche Număr de telefon: 069000000

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Poza de profil
Fedorcan Victoria
22.01.2022
Am ales peliculă Americană, foarte mulțumită. Într-o oră era gata masina.
Recomand.
Deja voi vedea in timp cit de durabilă va fi .