Înapoi
Ofertă expirată

Masajul Tui Na & Cupping terapie! Cumpără voucherul Ciupi cu 11 lei și mai achită doar 300 lei în loc de 400 lei pentru 1 ședință de masaj tradițional chinezesc + 1 ședință de Terapia Cupping de la Doctorul Ceban Dmitri/ Acupuncturist

16 Cumpărate
Vizualizări: 5177
Astăzi: 4
1

Ofertă expirată

1 ședință de masaj chinezesc + Terapia Cupping la doar 300 lei

Descrierea ofertei:

Tehnicile folosite in masajul asiatic stimuleaza capacitatile de autovindecare a organismului, terapia ajutand la armonizarea fortelor vitale din corp si la echilibrarea energiilor.  

Oferta este valabila la pret PROMO doar la prezentarea voucher-ului ( electronic / tiparit )


Promoția include:

 • 1 sedinta de Masaj TuiNa (masaj tradițional chinezesc)
 • 1 sedinta de Terapia Cupping (cu ventuze super dragute)
 • Durata- 45 min
 • Consultatia medicului Reabilitolog
 • Programarea se face din timp cu 1-3 zile 

Rezultate:

 • Se observa dupa prima sedinta: se imbunatateste somnul,
 • scade incordarea nervoasa generala,
 • scade grosimea stratului adipos mentinand frumusetea trupului,
 • se imbunatateste circulatia cerebrala stimulind memoria, atentia, capacitatea de concentrare si puterea de munca,
 • se imbunatateste functionarea aparatului respirator.

Termeni voucher:

 • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica (programarea se va realiza numai dupa achizitionarea voucherului)
 • Poti comanda pana la 15 vouchere pentru tine sau pentru a le oferi cadou
 • 1 voucher = 1 sedinta de masaj chinezesc + 1 sedinta de  Terapia Cupping 
 • Numarul de contact si adresa companiei vor fi indicate doar pe voucher
 • Daca ai intrebari la oferta te rugam sa le adresezi direct in forum sau la nr indicat in voucher
 • Informatiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare si tipar
 • Pentru a putea beneficia de oferta voucherul Ciupi il prezinti obligatoriu printat, viber, posta electronica,  bonul de plata il pastrezi pentru tine
 • In caz ca nu prezentati voucherul, achitati suma integrala fara reducere
 • Vendorul este direct raspunzator pentru produsul afisat in aceasta pagina
 • Ciupi nu vinde produsele/serviciile/pachetele prezente in ofertele de pe site, ci pune la dispozitie platforma www.ciupi.md partenerului pentru vinzarea produselor/serviciilor/pachetelor respective direct catre utilizatorul sau clientul final
 • Ciupi.md nu isi asuma raspunderea pentru eventuale incalcari sau nerespectari ale cerintelor specificate in oferta 

 


Află mai multe: 

Efectele binefacatoare ale masajului tui-na:

 • Corectarea anumitor pozitii defactuase, si in general a problemelor sistemului locomotor;
 • Activarea raspunsului organismului la boala;
 • Tonifierea energiei vitale, a circulatiei, indepartarea stagnarilor de-a lungul meridianelor energetice;
 • Drenari de-a lungul meridianelor si alinarea afectiunilor incheieturilor;
 • Regularea energiei Yin si Yang;
 • Imbunatatiri in functionarea diferitelor organe.

Tui-na restabileste in acest fel echilibrul energetic, armonia Yin-Yang din organism, alinarea durerilor , restabilirea functionarii muschilor, tendoanelor, a oaselor si incheieturilor, prevenirea imbolnavirilor, stimularea fuctionarii sistemului limfatic. Totodata, ea ajuta la reducerea depozitelor de grasime, cresterii tonusului, a sanatatii pielii. Deasemenea Tui-na este una dintre putinele metode de terapie acceptabile pentru mentinerea starii generale de sanatate pe timpul sarcinii. Alte binefaceri ale Tui-na sunt: intarirea sistemului imunitar, stabilizarea presiunii arterile, calmarea si alinarea sistemului nervos, reducerea durerii. 

Masajul Chinezesc în combinație cu Terapia Cupping

Masajul chinezesc și terapia cu ventuze sunt două practici străvechi care au fost folosite de mii de ani pentru a promova sănătatea și bunăstarea în cultura chineză. Aceste practici au câștigat popularitate în ultimii ani și au fost adoptate din întreaga lume.

Beneficiile Masajului Chinezesc

Masajul chinezesc, cunoscut și sub numele de Tui Na, este o formă de masaj terapeutic care se concentrează pe restabilirea echilibrului canalelor energetice ale corpului sau meridianelor. Se bazează pe principiile medicinei tradiționale chineze, care vede corpul ca un sistem complex de părți și energii interconectate.

Masajul chinezesc este de obicei efectuat cu pacientul întins și terapeutul folosindu-și mâinile, coatele și alte instrumente pentru a aplica presiune asupra anumitor puncte ale corpului. Această presiune poate fi blândă sau intensă în funcție de nevoile și preferințele pacientului. Masajul chinezesc este adesea folosit pentru a trata afecțiuni precum durerile de spate, durerile de cap și tulburările legate de stres.

Una dintre caracteristicile unice ale masajului chinezesc este accentul pus pe meridiane, despre care se crede că sunt căi prin care energia curge prin corp. Prin manipularea acestor meridiane, masajul chinezesc poate ajuta la echilibrarea energiei corpului, promovând sănătatea generală și bunăstarea.

Beneficiile Terapiei Cupping

Terapia cu ventuze este o altă practică străveche care implică plasarea cupelor pe piele pentru a crea aspirație. Se crede că această aspirație promovează vindecarea prin îmbunătățirea fluxului sanguin, reducerea inflamației și eliberarea toxinelor din organism.

Terapia cu ventuze a fost folosită în medicina chineză de peste 2.000 de ani și este încă practicată pe scară largă astăzi. Constă în plasarea cupelor pe piele și crearea unui vid fie prin încălzirea paharelor, fie prin utilizarea unui dispozitiv mecanic. Cupele sunt lăsate pe loc câteva minute și apoi îndepărtate, lăsând în urmă un semn circular pe piele.

În timp ce terapia cu ventoză este adesea folosită pentru a trata durerea și inflamația, poate fi folosită și pentru a trata tulburările respiratorii, problemele digestive și alte afecțiuni de sănătate.

Combinând masajul chinezesc și terapia cu ventoză:

Masajul chinezesc și terapia cu ventoză sunt adesea folosite împreună pentru a promova sănătatea generală și bunăstarea. Combinând aceste două practici, terapeuții pot aborda atât dezechilibrele fizice, cât și energetice din organism.

În timpul unei sesiuni care combină masajul chinezesc și terapia cu ventoză, terapeutul va începe de obicei cu masaj chinezesc pentru a ajuta la eliberarea tensiunii și la îmbunătățirea fluxului sanguin. Ei vor folosi apoi terapia cupping pentru a viza anumite zone ale corpului, cum ar fi spatele, gâtul sau umerii, pentru a ajuta la atenuarea durerii și a inflamației.

Combinarea acestor două practici poate oferi o experiență de vindecare puternică care abordează atât aspectele fizice, cât și cele energetice ale corpului. De asemenea, poate ajuta la promovarea relaxării și la reducerea stresului, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării generale.

În timp ce fiecare practică poate fi eficientă singură, combinarea masajului chinezesc și a terapiei cu ventoze poate oferi o experiență de vindecare puternică care abordează atât dezechilibrele fizice, cât și energetice din organism. Fie că doriți să ameliorați durerea, să reduceți stresul sau să promovați sănătatea și bunăstarea generală, masajul chinezesc și terapia cu ventoze ar putea merita explorată.


Despre companie:

Masajul chinezesc Tui Na este o metoda terapeutica orientala, utilizata in China de peste 2000 ani. El difera de tehnicile de masaj occidentale, in special datorita conceptului energetic pe care se bazeaza (armonizarea forței vitale Qi), dar și a multiplicitatii metodelor sale.


DESPRE COMPANIE

Doctorul Ceban Dmitri / Acupuncturist Locație: str. Iurii Gagarin 10, birou 204 Număr de telefon: 069454779

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Poza de profil
M A
12.04.2023
Nu a lăsat nici un comentariu.