Înapoi
Ofertă expirată

Reconstrucție sprâncene prin microblading bio tatuaj 6D! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită pe loc 450 lei in loc de 900 lei pentru microblading bio tatuaj 6D - Reducere 50%

129 Cumpărate
Vizualizări: 17437
Astăzi: 3
1

Ofertă expirată

Microblading Bio Tatuaj 6D la 450 lei în loc de 900 lei Chișinău

Descrierea ofertei:

Naturalețe, sprâncene perfecte cu tehnica sprâncene fir cu fir de ultimă generație!

Alege cea mai nouă metodă de tatuaj sprâncene: Microblading Bio Tatuaj 6D.


Promoția include:

 • Microblading Bio Tatuaj 6D
 • Procedura durează între 30-60 min și este efectuată de către cosmetolog
 • Alegerea formei, culorii și alte detalii se efectuează în conformitate cu sfatul specialistului
 • Se aplică crema antibacteriană specială pentru calmarea și dezinfectarea zonei aplicate
 • Se aplică gel anestezic regional (ledocaina) pentru sprâncene 
 • Aplicarea anestezicului (se așteaptă 20 min)
 • Se aplică pigmentul în formă de linii fine sau umbrire
 • Corectarea și verificarea lucrării

Bonus: Cu voucherul Ciupi corecția costă 249 lei în loc de 300 lei.

 

Reguli de îngrijire: Primele 2 săptămâni zile este interzis:

 

 • sauna
 • piscina
 • solar
 • se revine la retuș după 3-4 saptamini 

Termeni voucher:

 • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica la numărul indicat în voucher
 • Vendorul este direct raspunzator pentru serviciul afișat în această pagină
 • Toate fotografiile din ofertă au caracter de prezentare
 • Programul de lucru: luni - duminica 09:00 - 19:00
 • Pentru a beneficia de reducere este obligatoriu sa prezinți voucherul printat, sau pe telefonul mobil, viber, sms, email, whatsapp, etc.!

 

Voucher valabil timp de două săptămâni din data procurării.


Afla mai multe:

 • Microblading reprezintă cea mai noua metodă de reconstrucție a sprâncenelor prin tatuaj 6D. Este metoda ideală dacă nu agreezi conturul perfect definit.
 • Metoda este manuală și se aplică cu ajutorul unui pix special cu lame extra fine de unică folosință și de diferite grosimi.
 • În sprâncene se traseaza linii extra fine, asemenea celor naturale, iar rezultatul va fi confundat cu o sprânceană absolut naturală!
 • Microblading-ul mai poartă denumirea de  BIO Tatuaj 6D datorită pigmenților NON-toxici si hipoalergenici. Procedura nu este dureroasă, iar adâncimea pigmenților este de 0,3 - 0,1 mm in epidermă, astfel este o metoda superficială.
 • Microblading-ul rezistă, în dependență de ten, circa 1-2 ani. După acest timp, forma poate fi modificată, culoarea intensificată, etc.
 • Asemeni tatuajului, Microblading-ul se face în 2 etape, într-o perioadă de 3-4 săptămâni. 

Ce este Microblading?

Microbladingul este o tehnică de tatuaj semipermanentă care folosește un instrument portabil format din mai multe ace fine pentru a crea aspectul unor linii realiste de păr prin implantarea de pigment sub piele, creând un aspect de păr fin, realist și natural.

Scopul general este fie de a crea un set complet nou de sprâncene cu aspect natural, fie de a adăuga un pic de densitate firelor de păr existente ale sprâncenelor. Fiecare tratament este o abordare complet personalizată pentru fiecare client individual ca formă, culoare și textură pentru rezultate cu aspect cât mai naturale.

Această metodă este ideală pentru oricine dorește să-și îmbunătățească aspectul sprâncenelor, dar nu este potrivită pentru tenul gras, cu probleme. Pigmenții utilizați în această metodă au fost formulați pentru a se potrivi cu culoarea originală a sprâncenelor clientului. Rezultatele sunt sprancene realiste, impecabile, cu aspect mai plin.

Cum diferă Microblading-ul de tatuaj?

Microblading, spre deosebire de tatuaj, nu se află în stratul profund al pielii, ci mai mult la suprafață. De asemenea, acest lucru nu este permanent, iar culoarea se estompează în 18 luni. Tehnica fir cu fir este mult mai naturală și mai fină decât orice tatuaj. Deoarece microblading-ul se face în stratul epidermic, aceasta nu este nici pe departe la fel de dureros ca un tatuaj permanent.

Microblading sau Micropigmentare?

Chiar dacă denumirile ar putea suna similar și sunt ușor confundate, microblading și micropigmentare sunt tehnici total diferite.

Ambele sunt forme de machiaj semipermanent pentru sprâncene, însă au câteva diferențe subtile.  Dacă microblading presupune crearea unui aspect precis și individual de păr fir cu fir, atunci micropigmentarea are un finisaj mult mai moale, aici se tatuează puncte mici de-a lungul sprâncenelor pentru un finisaj mai puțin definit.

Micropigmentarea tinde să fie mai potrivită pentru tipurile de piele grasă sau sensibilă și pentru oricine preferă aspectul machiajului 24/7, deoarece creează un efect de pudră.

Dacă nu știți ce tehnică să alegeți, nu vă faceți griji! De multe ori tehnicienii combină ambele metode pentru a crea cel mai realist și natural finisaj.

Avantajele Microbladingului:

 • Sigur, eficient și nedureros –această procedură este sigură și nu are efecte secundare.
 • Rezultate cu aspect natural –va fi imposibil să observați o diferență între o sprânceană cu microblade și una naturală.
 • Economisești timp –dacă ați petrecut mult timp dimineața pentru a vă pregăti, atunci cu această procedură, veți economisi mult timp,
 • Este rapid – este esențial să înțelegeți că sesiunea de microblading este rapidă, deoarece este probabil să dureze aproximativ două ore.

Dezavantajele Microbladingului:

 • Infecție sau reacții alergice - crema de amorțire și cerneala folosită s-ar putea să nu fie favorabile tuturor tipurilor de piele.
 • Îngrijire ulterioară complicată –este important să nu purtați machiaj pe sau în jurul sprâncenelor în primele zile. De asemenea, transpirația sprâncenelor trebuie evitată. Mai presus de toate, dacă persoana care o face nu este suficient de calificată, poate duce la cicatrici permanente și poate provoca efecte adverse.

Care sunt beneficiile Microblading-ului 6D?

Sprâncenele joacă un rol major în determinarea aspectului general al ochilor. Iată câteva dintre beneficiile microblading-ului bio 6D:

 • Ajută ca sprâncenele subțiri sau rare să pară mai pline.
 • Este posibilă crearea și repoziționarea arcadelor. Acest lucru ajută la oferirea unui lift natural ochilor.
 • Este posibilă reglarea lungimii și lățimii, ceea ce face din aceasta o procedură personalizată.
 • Dacă aveți alopecie sau ați suprasmuls, atunci nu trebuie să vă faceți griji. Cu această procedură microblading, poți avea sprâncene atractive și frumoase.

În general, tehnicienii de microblading evită să lucreze peste munca altcuiva. Nu numai că este dificil să vezi desenele lor fine peste cerneală veche, dar atunci când artistul lucrează pe pielea deja cu cerneală, rezultatele devin mult mai puțin previzibile. De aceea, dacă aveți deja un tatuaj, e posibil să achitați mai scump pentru îndepărtarea pigmenților existenți.

Cum decurge procedura de Microblading?

Specialistul vă va conduce mai întâi printr-o consultație completă, discutând despre opțiunile de culoare și preferințele dvs. de stil. Ei vor aplica apoi o cremă cu efect anestezic local, lăsând-o să stea timp de 30 de minute, înainte de a desena formă nouă a sprâncenelor cu un creion închis la culoare.

Selectarea culorii potrivite este un aspect foarte important. Un specialist bun creează o culoare personalizată folosind mai multe nuanțe care se potrivesc cu culoarea naturală a părului, astfel încât sprâncenele să arate cât mai reale.

Procesul real de microblading nu este doar câteva mișcări unice pe piele, ci necesită de fapt câteva runde de amorțire și pigmentare. Mai întîi, specialistul va trece fără nici un pigment pentru a așeza unde ar trebui să fie firele de păr. Apoi, după necesitate va adăuga anestezic iar între timp va modela forma sprâncenelor cu o pensetă. În cele din urmă, va trece încă două ori cu pigment pentru a crea aspectul final. Procesul durează aproximativ o oră sau două.

  


Despre companie:

Spre deosebire de alte saloane, SORRY MOM Tattoo este un salon specializat și experimentat în tatuaj cosmetic. Esteticianul nostru execută zilnic aceleași proceduri, astfel încât are în portofoliu experiența a sute de sprâncene și buze tatuate. Apelați cu încredere.


DESPRE COMPANIE

Sorry Mom Tattoo Locație: Sectorul Botanica & Sectorul Centru Număr de telefon: 079054172

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Poza de profil
Irina Pinzarean
10.06.2021
Nu a lăsat nici un comentariu.