Înapoi
Ofertă expirată

Renovarea acoperișului la cheie! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită pe loc doar 59 euro în loc de 69 euro pentru renovarea acoperișului la cheie cu contract și garanție de la Montaco

8 Cumpărate
Vizualizări: 28170
Astăzi: 2
3

Ofertă expirată

Acoperiș în Moldova la cheie la preț de 59 euro m2

OFERTA DE ACOPERIȘ NOU ÎN MOLDOVA INCLUDE:       

Ce intră în ofertă: 1 m2/59euro

 • Vizita la fața locului și consultația gratuită din partea specialistului
 • Schiță de proiect pentru acoperiș
 • Oferta desfășurată de renovare a acoperișului casei
 • Toate materialele pe șindrilă bituminoasă sunt incluse în ofertă
 • Sistem de scurgere și streșină sunt incluse în ofertă
 • Tot lemnul suplimetar de renovare a acoperișului este inclus în ofertă
 • Montajul (lucrul propriu-zis) este inclus în ofertă

Detalii:

 1. Baza acoperișului pe șindrilă bituminoasă (OSB 10mm, folia de difuzie, membrana de protecție, cuie zincate, cuie pentru consolidarea carcasei din lemn, aeratoare, mastic bituminos) -- toate acestea sunt incluse în ofertă.
 2. Lemnul suplimentar pentru îndesirea carcasei existente (căpriori + scândură + leaț) -- incluse în ofertă.
 3. Streașina din sofit din plastic.
 4. Sistemul de scurgere este metalic.
 5. Manopera toată inclusă.
 6. Transportul și curățenia în urma noastră -- incluse.
 7. Contract și garanție pentru proiect la cheie.

Casa ta în siguranța noastră.
Sigur și rapid în termenul stabilit.


TERMENI VOUCHER:

 • Poți comanda câte vouchere dorești
 • Sunați acum la 0 (60) 805 000 sau vedeți siteul nostru: montaco.md.
 • Toate pozele au caracter de prezentare
 • Voucherul îl prezinți printat, sau pe telefonul mobil, viber, sms, email, whatsapp, etc., iar bonul de plată îl păstrezi pentru tine.
 • Dacă ai intrebări la ofertă te rugam să le adresezi direct în forum sau la nr indicat în voucher
 • Voucherul este valabil timp de 2 saptămîni din data procurării


Despre companie:

MONTACO® – VINO ÎN ARIA DE ACOPERIRE.

Acoperișuri la cheie cu contract și garanție. Experiență din 1999. Te ajutăm cu proiecte de renovare a acoperișului din șindrilă bituminoasă, țiglă ceramică și țigla metalică. Arhitect, montaj, transport, creditare – sunt serviciile noastre oferite în cadrul proiectelor.


De ce să alegeți șindrila bituminoasă?

Când vine vorba de protejarea casei dvs, acoperișul este o componentă importantă. Trebuie să reziste la vremea cea mai urâtă, inclusiv razele UV intense, furtunile cu grindină și vânturile puternice.

Șindrila bituminoasă s-a dovedit a fi un material rezistent, nepretențios și foarte funcțional.

Perioadă de exploatare garantată a acoperișului din șindrilă bituminoasă este de 20 până la 100 ani în dependență de calitatea materialului ales.

Din acest motiv ar trebui să alegeți șindrila bituminoasă de cea mai bună calitate pe care bugetul dumneavoastră vă permite. Luați în considerare că materialul pe care îl alegeți este o investiție în viitorul dvs.

Șindrila bituminoasă se adaptează la toate tipurile de forme de acoperiș, are un aspect atractiv, este versatil, cu un finisaj perfect și un cadru estetic ușor de aplicat, cu greutate redusă. Plus la toate, aceasta rămâne cea mai populară alegere, deoarece este cel mai puțin costisitoare.

Culoarea și stilul

Poate un acoperiș să exprime cu adevărat personalitatea unui proprietar? Da!

În funcție de stilul casei și de culoarea șindrilei pe care o alegeți, puteți crea o atmosferă caldă, primitoare sau una îndrăzneață, dramatică. Acoperișul poate reprezenta până la 40% din exteriorul vizual al casei, așa că merită atât de multă atenție cât ați dedica designului interior.

Șindrila bituminoasă este adesea fabricată într-o varietate mare de culori și vine în mod normal într-o formă plată, dreptunghiulară, deși modelele pătrate și orizontale nu sunt neobișnuite. Sindrila variază și în ceea ce privește materialul din care sunt făcute.

Există două tipuri diferite de șindrile bituminoase: fibră de sticlă și organice

 1.  Fibra de sticlă există de mai mult timp și este cea mai populară. Șindrilele bituminoase sunt realizate din bitum natural, armate cu fibră din sticlă și protejate cu granule de rocă vulcanică colorată în masă. Structura acoperişurilor cu placă din fibră de sticlă are o rezistenţă anti-incendiară mai mare decât structura acoperişului din plăci de acoperire organice deoarece aceasta este mai rezistentă la căldură.

 2. Placa organică de acoperire este mai moale şi mai uşor de utilizat decât placa din fibre de sticlă, mai ales atunci când este utilizată în regiuni cu climă rece. Absoarbe tensiunea de pe acoperiş mai bine şi are o rezistenţă mai mare faţă de deteriorare, decât placa de acoperire din fibră de sticlă. De obicei, este mai groasă decât placa din fibră de sticlă şi ascunde mai eficient defectele mici.

Ce buget estimativ îți trebuie pentru renovarea acoperișului?

Primul pas în orice proiect de renovare a acoperișului este estimarea și alegerea unui contractant. Este o idee bună să cercetați mai multe companii. Asigurați-vă că au o reputație bună și că obțineți estimări de la mai mulți contractanți înainte de a semna un contract, deoarece estimările pot fi foarte diferite și există mulți factori care pot influența costul renovării unui acoperiș.

Acoperișul dvs. poate fi una dintre cele mai mari investiții pe care le faceți în casa dvs. Respectiv puteți găsi șindrila care se potrivește oricărui buget:

 • Econom 4-6 €/m2

Șindrilă bituminoasă din bitum nemodificat, cu armătura din fibră de sticlă de densitate mai mică de 100g/m2. Sunt recomandate la acoperișurile cu termen programat de exploatare nu mai mare de 30 de ani, termenul real, însă, poate depăși această cifră.

 • Standart 7-9 €/m2

Șindrile bituminoase din bitum oxidat sau modificat cu polimeri, cu armătura din fibră de sticlă de densitate mai mare de 100g/m2. Sunt recomandate la acoperișurile cu termen programat de exploatare mai mare de 35-40 de ani, termenul real, însă, poate depăși această cifră.

 • Premium 10-19 €/m2

Șindrile bituminoase din bitum natural oxidat Tia Juana sau bitum modificat SBS, cu armătura din fibră de sticlă de densitate mai mare de 120g/m2. Sunt recomandate la acoperișurile cu termen programat de exploatare nu mai mare de 50 de ani, termenul real, însă, poate depăși această cifră.

 • Lux 50-100 €/m2.

Șindrile bituminoase din bitum combinat, modificat cu polimeri sau oxidat, cu armătura dublă din fibră de sticlă ce depășește densitatea de 100g/m2. Șindrilele au ca strat final o folie din cupru natural, lăcuit sau anticat, titan-zinc, aluminiu. Acesta îi dă un aspect nobil, iar termenul de exploatare poate depăși chiar 100 de ani.

Avantajele acoperișului cu șindrilă

 • Accesibil, robust și versatil.
 • Durabil – fibra de sticlă nu reține lichidul sau umezeala și, în consecință, are o performanță mai bună.
 • Ușoară – șindrila din fibră de sticlă este mai subțire și mai ușoară, fiind astfel mai ușor de transportat și instalat de către contractorul dvs. de acoperiș. Acest lucru ajută la reducerea costurilor de instalare.
 •  Se instalează ușor pe acoperișuri cu panta abruptă.
 •  Rezistență mai bună la foc – șindrila realizată cu un substrat din fibră de sticlă câștigă clasa A la foc.
 • Mai ecologică – șindrila din fibră de sticlă utilizează mai puțin asfalt, ceea ce le face mai bune pentru mediu.
 •  Mare varietate de culori și modele. De la gri reci la tonuri pământii până la linii netede și clare sau chiar un aspect rustic de lemn.

DESPRE COMPANIE

Montaco.md Locație: Str. Asachi 60, Chișinău Număr de telefon: 060805000

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Poza de profil
Eșanu Andrei
05.04.2022
Bravo
Echipa profesionista si realizeaza proiectul in timpul stabilit
Recomandam MONTACO - daca doriti acoperis de calitate!

Poza de profil
Profir Svetlana
05.04.2022
Foarte responsabili și operativi, recomand 🥰🙏

Poza de profil
Petuhov Vera
05.04.2022
Doresc să vă mulțumesc încă o dată pentru profesionalismul de care ați dat dovadă, transparența și buna organizare. Întregii echipe lui Vlad, vă mulțumim că am avut norocul de a vă cunoaște și de a ne realiza visul cu un nou acoperiş. Nu am regretat nici pe un moment că am ales MONTACO. Mulțumiri și doamnei Silvia de sfaturile acordate și de profesionalismul dumneaei. Succese și multe realizări frumoase în continuare!