Înapoi
Ofertă expirată

Set gustos și sănătos pentru tine și familia ta! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită pe loc 400 lei în loc de 550 lei pentru setul Pastas care este compus din 3 borcanașe de paste fiecare a câte 250 g "Gingăşie, Tinereţe, Bucurie" de la pastas.md

2 Cumpărate
Vizualizări: 670
Astăzi: 1
0

Ofertă expirată

Setul Pastas din 3 borcanașe de paste (250 g.) "Gingăşie, Tinereţe, Bucurie" la doar 400 lei

DESCRIEREA OFERTEI:

Comanda acum setul mix Pastas cu reducere. Setul Pastas este un mix de nuci și seminte bine combinat care cu siguranță va impresiona pe oricine. Brandul Pastas este un brand local cunoscut și îndrăgit de toți drept eco produs fără careva adausuri.

Profită de Gingăşie, Bucurie, Tinereţe alaturi de Pastas.md


PROMOȚIA INCLUDE:

Comanda acum setul Pastas care este compus din 3 borcanase de paste fiecare a cite 250 g. "Gingăşie, Tinereţe, Bucurie"
Denumirea fiecarei bancuţe spune totul despre conținut.
Livrarea în afara or.Chișinău se achită separat.


TERMENI VOUCHER: 

 • Poți cumpăra 5 vouchere pentru tine sau pentru a le face cadou
 • Program de lucru Luni-Duminică 24/24
 • Numărul de telefon și adresa sunt indicate pe voucher
 • Pentru a beneficia de reducere arată obligatoriu voucherul direct de pe telefon atunci când mergi să folosești serviciul
 • Dacă ai intrebări la ofertă te rugam să le adresezi direct la numărul indicat în voucher sau la support clienți 
 • Informațiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare și tipar
 • In caz ca nu prezentați voucherul, achitați suma integrală fără reducere
 • Vendorul este direct răspunzător pentru produsul afisat în această pagină

Voucherul este valabil timp de 2 saptămâni din momentul procurării


Mix de nuci PASTAS — beneficii

Pastas este o serie de produse de calitate superioară, destinate celor care adoptă un stil de viață sănătos, sportivilor, veganilor/vegetarienilor și tuturor celor care vor să-și diversifice alimentația și să încerce un produs inedit și nou pentru Moldova. 

Oferim peste 30 de varietăți de paste din nuci și semințe, făcute din ingrediente naturale, care nu conțin zahăr, sare sau grăsimi hidrogenate. Pasta este un produs complet natural obținut din ingrediente naturale.

În secția de producere, nucile și semințele sunt procesate și transformate în paste, prin măcinarea lor lent, utilizând propriile mori de piatră și mori coloidale, oferind clienților produse proaspete, 100% naturale, fără aditivi sau conservanți și cu un impact redus asupra mediului. 

Nucile și semințele sunt zdrobite până la micro particule, iar în aceasta formă, ele se digeră și se asimilează mai bine de organism, decât atunci cand sunt consumate întregi. 

Produsul poate fi consumat atât ca o delicatesă independentă dar și inclus în alte feluri de mâncare pentru desert. Pastele sunt complet potrivite pentru dieta zilnică a celor care controlează cantitatea de zahăr consumat, vegani, sportivi și susținători ai unei diete sănătoase.  

Prepararea pastelor nu necesită utilizarea temperaturilor ridicate, ceea ce înseamnă că compoziția chimică a produsului finit dublează complet compoziția nucilor și semințelor, păstrând intacte, toate vitaminele, fibrele, macro și microelementele. Nu conțin adaosuri, conservanți sau potențiatori de aromă sau gust.

Pastele pot fi adăugate în salate, terciuri, smoothie-uri, se combină excelent cu clătite, checuri, fursecuri, pot fi folosite în cele mai variate combinații alimentare și au o valoare nutritivă ridicată, datorită conținutului bogat în grasimi nesaturate de tipul omega 3 si omega 6, proteine, vitamine și minerale. 

Beneficiile pastelor din nuci

Pastele, au mai multe beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv:

 • Bogat în nutrienți: pasta este o sursă bună de proteine, grăsimi sănătoase, fibre și vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina E, magneziu și potasiu.
 • Ajută la gestionarea greutății: deoarece este bogat în proteine și grăsimi sănătoase, ceea ce vă poate ajuta să vă simțiți plin și mulțumit pentru perioade mai lungi de timp.
 • Reduce riscul de boli de inimă: pasta este bogată în grăsimi mononesaturate și polinesaturate, care pot ajuta la scăderea nivelului de colesterol LDL, la reducerea inflamației și la îmbunătățirea sănătății inimii.
 • Crește energia: pasta este o sursă bună de grăsimi și proteine sănătoase, care pot oferi energie susținută pe tot parcursul zilei.
 • Susține sănătatea creierului: pasta conține compuși precum flavonoidele și acizii grași omega-3 care pot ajuta la protejarea funcției creierului și la reducerea riscului de declin cognitiv.

Toate produsele Pastas au certificate de origine și certificate de conformitate.


DESPRE COMPANIE

pastas.md Locație: str. Scolarilor Număr de telefon: 079820263

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Nu sunt recenzii