Înapoi
Ofertă expirată

Spălat auto complet exterior + interior! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită doar 130 lei pentru spălat auto complet exterior + interior de la Car Wash Express

69 Cumpărate
Vizualizări: 6997
Astăzi: 1
3

Ofertă expirată

Spălat auto complet exterior + interior la doar 130 lei

 Descrierea ofertei:

Îți pregătim mașina de drum! Va străluci indiferent de cât de murdară a fost!


Promoția include:

 • Spălat interior
 • Spălat exterior
 • Oferta este valabilă doar pentru autoturismele mici
 • Atenție! Pentru Jeepuri/SUV, este alt preț

Beneficii: în timp ce curățim atent mașina ta, aștepți în cafeneaua noastră modernă cu un design personalizat pentru automobiliști.


Termeni voucher:

 • Poți cumpăra câte vouchere dorești
 • Programările se fac între orele 8:00 - 22:00
 • Programul de lucru: Luni - Duminică 24/24
 • 1 voucher - 1 spălare auto conform descrierii de mai sus
 • Programare obligatorie la numărul de telefon indicat pe voucher, numai după achiziționarea voucherului
 • Voucherul îl prezinți printat, sau pe telefonul mobil, prin Viber, SMS, email, Whatsapp, etc., iar bonul de plată îl păstrezi pentru tine
 • Dacă ai întrebări la ofertă te rugam să le adresezi la numărul indicat în voucher
 • Informațiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare și tipar
 • În caz că nu prezinți voucherul, achiți suma integrală fără reducere
 • Voucherul poate fi folosit doar o singură dată
 • Partenerul/vendorul este direct răspunzător pentru serviciul afișat în această pagină
 • Ciupi nu vinde serviciile prezente în ofertele de pe site, ci pune la dispoziție platforma ciupi.md partenerului pentru vânzarea serviciilor respective direct către utilizatorul sau clientul final
 • Ciupi.md nu își asumă răspunderea pentru eventuale încălcări sau nerespectări ale cerințelor specificate în ofertă
 • Voucherul este valabil timp de 2 săptămâni din data procurării.


10 sfaturi eficiente pentru spălarea mașinii

Mașina ta te reprezintă. Modul în care ai grijă de mașina ta este modul în care ai grijă de alte lucruri în viață. Păstrarea vehiculului curat este o modalitate prin care începi obiceiurile bune. Aceasta poate fi o bătaie de cap pentru unii, dar nu trebuie să fie un proces dificil pentru a-ți face mașina să arate bine! Deși, curățarea unei mașini poate fi mai ușor de spus decât de făcut, dacă urmați corect acești pași simpli, veți avea mașina dvs. să arate ca nouă!

Materialele necesare pentru spălarea mașinii:

 • două găleți și doi bureți,
 • săpun și ceară pentru mașină,
 • prosoape din microfibră și mănușă de spălat,
 • detergent și lubrifiant pentru roți/anvelope,
 • furtun de grădină sau
 • aparat de curățat cu presiune. 

Astfel de aparat de curățat cu presiune oferă o spălare cu adevărat eficientă și va ușura munca în mod considerabil, oferind mașinii o curățare exterioară deplină și rapidă. Rețineți că atunci când utilizați această metodă, să nu stați prea aproape, deoarece puteți deteriora vopseaua.

1. Mașina trebuie mereu spălată la umbră

Alegeți o zi perfectă pentru a vă spăla mașina, vremea trebuie să fie frumoasă și pentru confortul dvs. nu ar trebui să fie prea cald. Dacă spălați mașină la soare, e posibil să nu aveți suficient timp pentru a clăti caroseria. Căldura extremă va afecta și rezistența substanțelor chimice din produsele pe care le utilizați. Soarele poate usca foarte repede apa și detergentul pe care îl folosiți.

2. Clătiți mașina în prealabil

Asigurați-vă că geamurile sunt închise și apoi începeți să clătiți în prealabil mașina pentru a îndepărta orice murdărie de pe mașină. Dacă nu faceți acest lucru, vopseaua poate fi zgâriată atunci când spălați cu săpun.

3. Folosiți mai multe găleți

Veți avea nevoie de două găleți. Una cu soluție de spălare și alta cu apă pentru clătire. Și asigurați-vă că puneți un grit guard în fiecare găleată pentru a prinde murdăria.

De asemenea, folosiți o mănușă de spălat care este concepută pentru a îndepărta cea mai mare murdărie și este cea mai „prietenoasă” cu vopseaua mașinii. Când începeți să curățați mașina, mișcați mănușa pe toată lungimea caroseriei pentru a evita zgârieturi. În timpul procesului de ștergere, asigurați-vă că spălați mănușa cât mai des posibil, pentru a reduce riscul de a forma murdărie și de a deteriora vopseaua. Deasemea, acest process trebuie să se desfășoare începând cu zonele superioare către cele inferioare.

4. Acordați o atenție deosebită roților

Dacă folosiți un aparat de curățat cu presiune spălați mai întâi roțile. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți după ce ați terminat curățarea caroseriei este să stropiți cu murdărie peste tot atunci când începeți să vă curățați roțile. Un alt sfat util pentru roți, este să nu curățați nimic după ce tocmai ați condus, deoarece acestea ar putea fi destul de fierbinți.

5. Nu folosiți spray-uri pe bază de silicon în interiorul mașinii

Deși spray-urile pe bază de silicon pot fi utile pentru cablurile sub capotă, nu le folosiți în interiorul mașinii. Unele spălătorii auto le vor folosi pentru a oferi un finisaj strălucitor, dar acest lucru poate face ca componentele importante, cum ar fi pedalele, să alunece.

Nu uitaţi de un auto aspirator şi cârpă de praf pentru un interior perfect.

6. Curăţaţi sticla în interior şi în exterior

Obținerea acestui plus de strălucire necesită un efort suplimentar. Cel mai bun mod de a obține un parbriz transparent este să folosești un produs de curățat pentru sticlă (pe interior și exterior) și cârpe din microfibră. Folosește două cârpe, una pentru curățare, alta pentru șlefuire. De asemenea, cel mai bine este să aplicați detergentul pe cârpă, nu pe sticlă, pentru a evita pulverizarea excesivă.

7. Folosiți cârpe speciale pentru uscare

Majoritatea oamenilor își vor conduce mașina pentru a ajuta la uscarea acesteia, dar acest lucru poate cauza frâne lipicioase și crea dungi pe vopsea pe măsură ce apa se scurge. Cârpele din microfibră cu trei straturi pot fi incredibil de eficiente. Alternativ, un pistol cu aer sub presiune ar ajuta să uscați zonele mai puțin accesibile.

8. Alegeți produse de curățare potrivite

Detergentul de vase sau soluția de spălat geamuri nu sunt cu adevărat eficiente pentru textura caroseriei, putând provoca pierderea luciului vopselei. Alege un detergent auto adecvat pentru spălarea exterioară a mașinii. Unele soluții conțin ceară, care poate da un pic de luciu caroseriei.

Detergenții și spumele auto conțin uleiuri de citrice care ajută și mai mult la îndepărtarea murdăriei.

9. Folosiți o bară de lut

Deși mașina ar putea arăta netedă, dacă treceți mâna de-a lungul caroseriei, veți simți părți accidentate în care depozitele de carbon și alte murdărie s-au lipit de vopsea. Bara de lut este una dintre cele mai bune modalități pentru a îndepărta praful, murdăria, rugina minoră și alți contaminanți de pe suprafața exterioară a mașinii. Argila este cea mai frecvent folosită în pictură, dar funcționează și pe sticlă, fibră de sticlă și metal. Când se face corect, procesul nu este abraziv și nu vă va deteriora mașina.

10. Aplicați polish sau ceară o dată pe an

După ce ați terminat cu spălatul şi maşina este curată şi strălucitoare, nu ar fi o idee rea să aplicați şi un strat protector de polish. Acest lucru ar trebui fi făcut măcar o dată pe an. Nu este foarte complicat şi se poate face şi acasă. Dacă nu aveți timp puteți apela la servicii profesionale. Majoritatea spălătoriilor oferă acest serviciu.

Întreținerea regulată a mașinii îmbunătățește siguranța acesteia

Menținerea mașinii curate este la fel de important ca schimbarea uleiului sau perfecționarea anuală. Este o necesitate ca oricare alta.

Oglinzile și geamurile murdare reprezintă un pericol pentru siguranță, deoarece vizibilitatea este redusă, mai ales când strălucește soarele. Restaurarea farurilor este, de asemenea, ceva care ar trebui adăugat la lista dvs. atunci când vine vorba de întreținerea vehiculului. Curățarea farurilor oxidate îmbunătățește luminozitatea și crește câmpul de vizibilitate atunci când sunt utilizate.

Detalierea mașinii împiedică murdăria să se lipească și să se înglobeze în vopsea, ceea ce crește durata de viață a mașinii, precum și prevenirea petelor de apă și a diferiților contaminanți din mediu, cum ar fi razele UV și ploaia acidă.

Astfel, dacă doriți să economisiți bani pentru o spălătorie și dispuneți de extra timp, este foarte important să urmați aceste sfaturi pentru un rezultat cât mai eficient și extrem de strălucitor.


DESPRE COMPANIE

Car Wash Express Locație: Otovasca Număr de telefon: 069695841

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Poza de profil
Vizir Alexandru
19.09.2021
Nu a lăsat nici un comentariu.

Poza de profil
costas
31.05.2021
Мойка ниже среднего. Мойка и чистка салона оставляет желать лучшего...

Poza de profil
Viorica Velisco
21.05.2021
Înainte spălau mai bine