Înapoi
Ofertă expirată

Transformă-ți look-ul! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită pe loc de la 499 lei în loc de 850 lei pentru vopsirea părului tehnica balayage, ombre sau sombre + vopsea inclusă de la Fashion Studio

38 Cumpărate
Vizualizări: 7394
Astăzi: 1
3

Ofertă expirată

Vopsirea părului după tehnica balayage, ombre sau sombre de la 499 lei

Descrierea ofertei: 

Pentru styling impecabil si un look mereu bine pus la punct, parul stralucitor este un must-have! 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CIUPI!


Promoția include:

 • 1 voucher - o procedura, daca iti doresti ambele proceduri sunt necesare 2 vouchere
 • Procedura OMBRE pentru Parul tau (deschiderea capetelor)
 • Procedura SOMBRE pentru Parul tau (vopsirea radacinilor)
 • Procedura Balayage  pentru Parul tau (vopsirea prin suvite)
 • 60gr vopsea inlcusă Lakme sau FormaVita, Gloss
 • Masca tratament
 • Aranjare usoara
 • Durata procedurii: intre 2 ore
 • Daca lungimea parului necesita mai multa vopsea se achita 70 lei pentru 30 gr.
 • Lucrarile apartin mesterului
 • Serviciul se prestează la domiciliul meșterului în loc special amenajat

Termeni voucher:

 • Poți comanda 3 vouchere pentru tine sau pentru a le oferi cadou
 • 1 voucher = 1 procedură  conform "Promoția Include"
 • Programul de Lucru: Luni - Duminică 9.00 – 19.00
 • Voucherul este valabil doar cu programare telefonică la numărul indicat pe voucher, după achiziționarea voucherului
 • Toate pozele au caracter de prezentare
 • Voucherul îl prezinți printat, sau pe telefonul mobil, viber, sms, email, whatsapp, etc., iar bonul de plată îl păstrezi pentru tine.
 • Dacă ai întrebări la ofertă te rugam să le adresezi la numărul indicat în voucher
 • Informațiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare și tipar
 • În caz că nu prezinți voucherul, achiți suma integrală fără reducere
 • Voucherul poate fi folosit doar o singură dată
 • Partenerul/vendorul este direct răspunzător pentru produsul afișat în această pagină
 • Ciupi nu vinde serviciile prezente în ofertele de pe site, ci pune la dispoziție platforma ciupi.md partenerului pentru vânzarea serviciilor respective direct către utilizatorul sau clientul final
 • Ciupi.md nu își asumă răspunderea pentru eventuale încălcări sau nerespectări ale cerințelor specificate în ofertă

Voucherul este valabil timp de 2 săptămâni din data procurării


Află mai multe:

 • Look-ul Ombre este noul trend in materie de vopsit care a cuprins toata lumea! 
 • Printre vedetele care au adoptat acest stil se numara Sarah Jessica Parker, Salma Hayek, Rachael Bilson, Nina Dobrev si, mai nou, Rihanna.
 • Succesul acestei noi tehnici de vopsire a parului consta in armonia cromatica. 
 • Efectul Ombre este folosit foarte des mai mult in ultima vreme de vedetele de la Hollywood si manechine, deoarece arata foarte bine pe ecran sau in poze.
 • Pe scurt, Efectul Ombre consta in crearea unui look in care lungimile sunt cu cateva tonuri mai deschise decat radacinile.

Tehnica Balayage, Ombre și Sombre – care este diferența?

Vopsirea părului este întotdeauna o modalitate unică de a vă evidenția și de a reda o viață nouă părului.

Există tehnici și metode diverse pe care le puteți folosi atunci când vă vopsiți părul. În loc să vă limitați la o singură culoare, luați în considerare utilizarea uneia dintre numeroasele tehnici care vă poate oferi stilului un impuls dinamic.

Balayage, Ombre, Sombre, există atât de mulți termeni noi de vopsire a părului, încât este greu să ții pasul cu toate. Toate sunt tehnici de vopsire, dar cu diferențe cheie. Termenii pot părea complicați, așa că haideți să dezvăluim unele dintre cele mai populare tehnici de vopsire a părului pentru a vă ajuta să le înțelegeți mai bine.

Ce este Balayage?

Balayage este un termen francez, care înseamnă „a picta” sau „a mătura” și este numit așa pentru amestecarea artistică a mai multor culori pentru a crea un efect frumos, de gradient.

Balayage, cunoscut și sub denumirea de tehnica de pictare manuală (freehand), este atunci când frizerii luminează firele de păr selectate atent în două sau trei tonuri pentru a obține un aspect foarte natural. Această tehnică este, în esență, evidențierea nuanțelor mai deschise cu cele mai închise. Nuanțele deschise și întunecate creează o intensitate de durată care uimește în orice mod în care o stilați.

Aplicarea începe departe de la rădăcini și devine treptat mai grea pe măsură ce se deplasează de-a lungul secțiunii, culminând cu aplicarea cea mai intensă de decolorant la vârfuri. Astfel, partea inferioară rămâne mai închisă, ceea ce oferă părului un efect dimensional foarte natural.

Rezultatul este un aspect moale, sărutat de soare, care se integrează cu ușurință pe măsură ce părul crește mai lung. Respectiv, această procedură presupune o întreținere redusă deoarece culoarea subtilă nu se va transforma în linii dure.

Balayage poate fi făcut pe orice culoare de păr, de la părul blond la părul roșu până la părul șaten, deși de obicei nu este prima alegere pentru brunetele super întunecate. Este frumos pe părul lung și pe părul de lungime medie. Este cel mai potrivit pentru cei cu rădăcini mai închise, dar este, în mod similar, o tehnică puternică pentru oricine dorește să încerce culori vibrante.

Deoarece Balayage este o tehnică de pictură manuală, arta stilistului permite multe variații și compoziții frumoase de culoare. Un stilist poate combina mai multe nuanțe pentru un rezultat strălucitor, dimensional. Dacă părul este întunecat, puteți opta pentru o tehnică de Foilayage. În Foilayage, firele de păr aplicate în loc să fie lăsate să se proceseze în aer liber, sunt învelite în folie, care oferă mai multă căldură și, prin urmare, amplifică procesul de iluminare.

Ce este Ombre?

Ombre este un cuvânt francez care înseamnă umbrit sau umbrire. Ombre este o tehnică de colorare a părului în gradient care este uneori confundată cu Balayage.

Orice culoare poate fi folosită în tehnica Ombre în două tonuri, dar este obișnuit să vedeți o progresie de la rădăcinile mai închise la o culoare mai deschisă la vârfuri. Adesea, secțiunea de sus, întunecată, este nuanța naturală a părului, iar secțiunea de jos este luminată cu decolorant.

Stiliștii părului trebuie să țină cont de nuanța părului clienților lor pentru a alege cea mai bună nuanță personalizată pentru rezultate frumoase.

Dacă doriți un efect mai dramatic, această tehnică este o modalitate eficientă de a adăuga culori vibrante la vârfurile părului. Ombre poate fi, de asemenea, orice combinație de culori - blond natural, maro sau roșu, sau ceva neconvențional precum roz, albastru, verde sau violet. Este versatil, personalizabil și potrivit pentru majoritatea părului lung și mediu.

Un mare plus a tehnicii Ombre - este prietenoasă cu bugetul. Nu trebuie să o retușați foarte des, deoarece secțiunea de sus rămâne întunecată. Aspectul general al vopsirii părului Ombre se poate schimba pe măsură ce părul va crește, ceea de ce se bucură mulți clienți!

Balayage și ombre

Modul în care sunt realizate cele două tehnici de evidențiere este una dintre principalele diferențe dintre Ombre și Balayage. Pentru Ombre, se folosesc folii pentru a obține aspectul mai întunecat. Balayage, însă, este pictat manual pentru a arăta ca și cum soarele ți-a evidențiat în mod natural părul fără folii.

Ombre este un concept de vopsire născut din Balayage, o versiune a diferitelor forme.

Balayage este o tehnică, în timp ce Ombre este un aspect final. Coloristul tău va folosi tehnica Balayage pentru a obține Ombre.

Sombre

Sombre este prescurtarea pentru „Ombre subtil” și este unul dintre look-urile noastre preferate. Culoarea părului Sombre folosește aceeași tehnică și amestecare ca și culoarea părului Ombre, dar culorile folosite sunt mai asemănătoare, așa că diferența dintre ele este subtilă.

Este o tehnică de evidențiere care realizează o tranziție treptată a culorii. În loc de o tranziție drastică, cu contrast ridicat de la blond deschis la maro închis, culorile Sombre ar putea trece de la un blond caramel la un maro castaniu. La rădăcini se lasă culoarea naturală, apoi se adaugă o culoare puțin mai deschisă la vârfuri, cu o tranziție moale între culori.

Acest aspect cu contrast scăzut este foarte asemănător cu Balayage.

Beneficiile părului Sombre

 • Părul Sombre poate ajuta la sănătatea părului tău, deoarece îți permite să decolorezi părul doar o dată pe an.
 • Necesită o întreținere redusă.
 • Se asortează bine cu toate tonurile de piele - închis, măsliniu, deschis - și culorile de păr.
 • Este o modalitate deosebit de grozavă pentru blondele închise de a deveni mai deschise, fără a-și schimba culoarea naturală.
 • Rădăcinile își păstrează de obicei culoarea naturală cu o culoare puțin mai deschisă la capete.

Dacă sunteți în căutarea unei culori de păr mai moale, mai subtilă și mai naturală, atunci tehnica Sombre este cea mai potrivită pentru dvs. De asemenea dacă vreți să economisiți sau să nu vă decolorați părul prea des, atunci Sombre este alegerea perfectă, deoarece nu va trebui să monitorizați creșterea.

 


DESPRE COMPANIE

Fashion Studio Locație: Sectorul Buicani, Chisinau Număr de telefon: 069215137

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Poza de profil
M A
12.04.2023
Nu a lăsat nici un comentariu.

Poza de profil
Braga Anastasia
03.01.2023
Super.. am facut la Aleona balayage si sunt foarte multumita de rezultat

Poza de profil
svetik29
02.12.2021
Nu am ajuns la "mesterita", persoana schimba locatia, nu rezolva intrebarea cu programarea si pune receptor. Foarte aroganta. Bine ca Ciupi au returnat bani in cont, voi alege alta oferta.