Frumusetea este delicioasa. Ia-ti voucherul Ciupi cu 11 lei si mai achita pe loc doar 561 lei in loc de 673 pentru un Daily Delicious Beauty Shake (500g)


<
>
11
lei
COMANDA

VALOARE

673 lei

REDUCERE

20%

ECONOMISESTI

101 lei

Expira:
-:-:-

7
Comandate

Descrierea ofertei:

 Cocktail-uri proteice delicioase cu un complex de de nutrienti scolagen zilnica pentru mentinerea a frumusetii si sanatatii


Promotia include:

 • Daily Delicious Beauty Shake 
 • 500 gr
 • Arome: Vanilie,Zmeura,Ciocolata
 • Comanda se face preventiv cu o zi inainte
 • Livrare gratuita in mun.Chisinau

Termeni voucher:

 • Poti cumpara 3 vouchere
 • 1 voucher = 1 cutie  "Promotia Include"
 • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica la nr. indicat pe voucher
 • Toate pozele au caracter de prezentare
 • Informatiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare si tipar
 • Pentru a putea beneficia de oferta voucherul Ciupi il prezinti obligatoriu printat, viber, posta electronica,  bonul de plata il pastrezi pentru tine
 • In caz ca nu prezentati voucherul, achitati suma integrala fara reducere
 • Daca ai intrebari la oferta te rugam sa le adresezi direct in forum sau la nr indicat in voucher
 • Vendorul este direct raspunzator pentru produsul afisat in aceasta pagina
 • Ciupi nu vinde produsele/serviciile/pachetele prezente in ofertele de pe site, ci pune la dispozitie platforma www.ciupi.md partenerului pentru vinzarea produselor/serviciilor/pachetelor respective direct catre utilizatorul sau clientul final
 • Ciupi.md nu isi asuma raspunderea pentru eventuale incalcari sau nerespectari ale cerintelor specificate in oferta 

 

Voucher valabil 31.03.2021


Afla mai multe:

Cocktailurile proteice Daily Delicious Beauty Shake cu arome naturale de vanilie, zmeură și ciocolată, reprezintă o sursă echilibrată de proteine vegetale şi animale care în combinaţie cu colagenul şi un complex de vitamine şi minerale, contribuie activ și benefic la menţinerea vitalității organismului, susţine activitatea fizică și vă oferă energie în fiecare zi. Acţiunea componentelor active Colagenul hidrolizat VERISOL reprezintă o formă extrem de eficientă de colagen, compus din trei peptide (aminoacizi): lizină, prolină şi hidroxi-prolină. Acesta este colagen cu masă moleculară mică. Datorită acestui aspect, peptidele se asimilează rapid şi uşor şi încep să acţioneze în mod activ. Acţionând din interior, peptidele VERISOL influențează în mod direct metabolismul colagenului din piele, contribuie la hidratarea, creşterea elasticităţii şi fermității pielii, încetineşte procesul de formare și apariție a ridurilor. Colagenul VERISOL este perfect compatibil în combinație cu celelalte componente, se asimilează uşor de către organism şi prezintă un nivel ridicat de biodisponibilitate.

Proteinele din lapte constituie cel mai important element din alimentaţie. Proteinele din celulele şi ţesuturile organismului se formează numai din proteinele din hrană. Pentru organismul nostru este foarte important aportul constant de produse alimentare care conţin proteine. Concentratul din proteină din zer reprezintă un alt produs alimentar sănătos care se fabrică din zer de lapte. Concentratul din proteină din zer regăsit în shake conţine până la 81% proteine. Comparativ cu laptele integral, proteina din zer se asimilează complet de către organism, reprezentând baza nutritivă pentru muşchi. Izolatul de proteină din soia este recomandat persoanelor care practică sportul activ şi au optat pentru un stil de viaţă sănătos.

Acest produs este foarte util şi benefic persoanelor care doresc să-și mențină greutatea optimă a organismului și vor să înlăture surplusul prin găsirea unei alternative viabile pentru produsele tradiţionale care conţin proteine naturale. Proteina din soia este îndrăgită de către vegetarieni, deoarece este un înlocuitor natural pentru carnea roșie. Izolatul de proteină din soia este bogat în numeroși aminoacizi esenţiali şi neesenţiali. Proteina din soia se asociează excelent cu proteina din lapte, împreună ajutând la îmbunătățirea calitativă a dietelor pentru persoanele vârstnice şi a persoanelor cu stare de sănătate precară, completând deficitul de proteine şi îmbunătăţind tonusul.

Compoziţia cocktail-ului include 11 substanţe nutritive atent selecționate (vitamine şi minerale), fiecare dintre acestea fiind concepute pentru a avea grijă zilnic de sănătatea şi frumuseţea dvs. Combinându-se armonios, acestea ajută la menţinerea elasticităţii şi fermităţii pielii, a sănătăţii părului şi rezistenţei unghiilor.


Despre companie:

O companie cu orientaa spre nevoile oamenilor si cu accente pe bunurile naturii ! Alege SANATATEA-nutritie corecta si un mod sanatos de viata!

Produse 100% Naturale

Întreaga gamă de produse este creată doar din produse naturale și certificată de autorități.

Rezultate Remarcabile

Folosirea acestor produse  vor aduce schimbări importante pentru sănătatea dumneavoastră. 


Locatie:

Denumire:        Vitamine si suplimente
Localitate:       Chisinau,Moldova

Ai intrebari referitoare la aceasta oferta?


Cristina

L-am, incercat. Recomand. FOarte gustos si satios!


VAZUTE RECENT

HELP LINE

(de Luni pina Vineri 9:00 - 18:00)

DREPTUL UTILIZATORULUI

Ai timp 14 zile sa te razgindesti
 • Scrie-ne la support@ciupi.md
 • Indica motivul refuzului
 • Iti returnam banii in contul Ciupi
 • Ii poti utiliza pentru alte oferte