Înapoi Expiră în: 44 zile 16 ore 20 min
61 lei Cumpără voucherul

Ten luminos, curat, oxigenat și hidratat în profunzime! Cumpără voucherul Ciupi și mai achită pe loc doar 499 lei în loc de 1050 lei pentru un complex de proceduri faciale.

1 Cumpărate
Expiră în:
44 zile
16 ore
20 min
Vizualizări: 197
Astăzi: 9
0

-52%
Economisești 490 lei Include prețul voucherului
Valoarea 1050 lei Prețul obișnuit, fără reducere Preț nou 499 lei Prețul redus, după procurarea voucherului

Peeling + carboxyterapie + introducerea serurilor cu mezoterapie + CADOU la doar 499 lei

Descrierea ofertei:

Vom exfolia tenul cu enzyme și acizi, vom activa procesele de circulație a sângelui, regenerare și oxygenare, și pe acest fon vom introduce substanțele active cât mai adânc în piele.


Promoția include:

Oferta include următoarele proceduri:

 1. Demachiere
 2. Tonifiere
 3. Aplicare peeling enzymatic
 4. Urmează procedura de carboxyterapie (3 pași): Aplicare gel peeling cu acizi (1), Aplicare gel activator pas 1 (2), Aplicare booster (ser concentrat dupa necesitătțile tenului) (3),
 5. Mesoterapia non invazivă (electroporație).
 6. Aplicare cremă hidratantaăcu collagen și SPF.
 7. CADOU Mască cu parafină pentru mâinuțe catifelate.

Termeni voucher:

 • Poți comanda 4 vouchere, pentru tine pentru a le face cadou
 • Un Voucher = 1 procedură conform "Promoția Include"
 • Programul de lucru: Luni - Sâmbăta: 9:00 - 16:00
 • Toate pozele au caracter de prezentare
 • Numărul de telefon și adresa sunt indicate pe voucher
 • Voucherul îl prezinți printat, sau pe telefonul mobil, viber, sms, email, whatsapp, etc., iar bonul de plată îl păstrezi pentru tine.
 • Voucherul este valabil timp de 2 saptămâni din momentul procurării


Află mai multe:

 • ENZYMATIC PEEL – cremă-peeling pentru toate tenurile. Se descurcă eficient cu hidratarea, curățarea și reînnoirea pielii. Datorită enzimelor conținute în papaya și ananas, suprafața pielii se curăță foarte delicat și aprofundat de celulele moarte. Această cremă-peeling enzimatică se potrivește chiar și pentru cea mai sensibilă piele, căreia îi lipsește reînnoirea și are nevoie de îmbunătățirea circulației sângelui. Deja după prima aplicare, apare un luciu frumos și sănătos, pielea capătă un aspect proaspăt și purificat.

Cum acționează enzimele în peeling?

Enzimele naturale din acizii de fructe îndepărtează pielea cornificată, deschid porii și netezesc pielea. În plus, hidratează pielea și au efect antiinflamator. La început, puteți simți ușoare furnicături sau arsuri, dar întotdeauna la un nivel suportabil. Acest proces de exfoliere reînnoiește stratul superior al pielii și uniformizează nuanța tenului.

 

Carboxiterapia noninvazivă - este un sistem inovator în îngrijirea pielii, care o îmbogățeste cu oxigen și pornește procesul de regenerare la nivel celular.
Acțiunea gazului de dioxid de carbon va curăța tenul, masajul feței va relaxa mușchii, iar masca și busterul vor completa lipsa de hidratare și hrănire a pielii.

Recomandăm procedura ca o metodă-expres de îmbunătățire a culorii și reliefului pielii înaintea unui eveniment important. Veți obține pielea mai fină și curată instant, structura pielii va deveni netedă ca după peeling facial. Veți obtine un rezultat vizibil după prima ședință.
 


DESPRE COMPANIE

cosmetolog_tania.topada Locație: bd. Dacia 15/1 Număr de telefon: 079404641

Ai o întrebare? Cere ajutor

Intră în cont pentru a lăsa o recenzie.

RECENZIILE ALTOR PERSOANE

Nu sunt recenzii